Kolega Type-R ima iste felne a Dzvini mu je predlozio par kombinacijama za srce,Meni je extra ova zlatna ! valjda se kolege sa TCS nece ljutiti za kradju slika
Ja sam isao vodena 150, 360, 400, 600, 800, 1000 sa uljem, onda odmascivanje razredjivecem i zavrsnica PUROL pastom, ali mi je ostalo malo mutno.
Za boju srca felne se slazeeeeeem da ide ova sto mi je dzvini predlozio, candy orange. Samo jos kada bi mi neko dao kod boje u PPG-ju, Sikens-u ili du pont-u.
Samo da tokyo objasni razliku izmedju BBS RA i MAHLE??? Ja sam uzeo RA, izgledaju isto samo malo sitnija mreza, ove mahle su mnogo lepse.
I moje su 15x7 ali ET 22
Cak sam veoma brzo menjao, tacnije nisam se previse trudio, tako da nije pravo ogledalo, ustvari glavni problem je nastao kada sam presao na 1500 pa mi je povukao malo aluminijuma i poceo da pravi riseve, kaze kilson da se to i njemu desilo jel su malo veci obrtaji masine.....
Candy orange izgleda skroz simpa!!!
Iskren da budem ne znam koja je razlika, tek sad videh da RA ima u skoro identicnoj verziji???
Deo radova smo preskocili, ali evo koja slika polu zavrsenog auta i polu cistog...
Spolja!
Enterijer, malo presvucen!
I dve umjetnicke...
Ostalo jos da se dobro, dobro ispolira, da se prefarbaju felne u neku drugu varijantu ( a mozda cak i chendziraju ) , promeni volan, zadnji lonac itd....
Tokyo, svaka čast. Toliko volje, ljubavi i pažnje, da nemam reči.
Kao mnogi od Vas i ja sam veliki zaljubljenik u BMW. Njaviše volim nadimak bembara,
odlično im stoji.
Interesuje me sledeće:
Kako je moguće da 220kmh a ~14 litara, koliko 2.5 srče na istoj kmh?
Kako si uspeo 1.6 da nategneš na 220? Šta je to čačkano, ako bi mogao da mi kažeš, bio bih veoma zahvalan.
Mislim (ne znam jesam li u pravu): možda zbog diff-a na uštrb ubrzanja postiže veliku brzinu...
Comment