1986 PONTIAC TRANS AM 5.0 V8
Collapse
X
-
Re: 1986 PONTIAC TRANS AM 5.0 V8
Iz nekog razloga ne mogu da otvorim slike..., pa vidim malo bolje o cemu se radi
Ti si bas "zasao" u egzotiku, ispricaj nam nesto o autu, u kakvom je stanju, koliko dugo ga vozis, posedujes (da li ga uopste vozis i registrujes), kako ga odrzavas, kako si dosao do njega ...itd ?
Lepo je i veoma neobicno videti ga kod nas..., ali sta misli vlasnik iz svog ugla?
-
-
Ne mogu ni ja da otovrim slike...
Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija
Comment
-
-
@Popeye: Cini mi se da sam te pre recimo mesec dana video u naselju Brace Jerkovic, zaustavila te murija
P.S.Predpostavljam da motor nema vise od 200ks ali ima ogroman momenat?shuto-expressway.com
Comment
-
-
Kako bolesno izgleda ovaj auto. Ja ne volim americke automobile po default-u ali ovo mi se opako svidja. Pogotovu motorcina. Ti bas guras prst u oko "zelenima"
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
U odlicnom je stanju,vozim ga 3 godine,registrovan je do oktobra,za delove mi i nije neka frka,posto imam jednog starijeg(1983) koji mi sluzo za delove.Nasao sam ga preko ortaka.Auto je odlican,i treba da trosi k'o kamion,ali barem cuva glavu.Originally posted by cameleonIz nekog razloga ne mogu da otvorim slike..., pa vidim malo bolje o cemu se radi
Ti si bas "zasao" u egzotiku, ispricaj nam nesto o autu, u kakvom je stanju, koliko dugo ga vozis, posedujes (da li ga uopste vozis i registrujes), kako ga odrzavas, kako si dosao do njega ...itd ?
Lepo je i veoma neobicno videti ga kod nas..., ali sta misli vlasnik iz svog ugla?
Comment
-
-
ima 230 ks,i oko 400 i nesto obrtnog momenta.Originally posted by V-Tec@Popeye: Cini mi se da sam te pre recimo mesec dana video u naselju Brace Jerkovic, zaustavila te murija
P.S.Predpostavljam da motor nema vise od 200ks ali ima ogroman momenat?
Comment
-
-
J...sh ''zelene''.To i nisu automobili.Originally posted by Dzoni_mkvKako bolesno izgleda ovaj auto. Ja ne volim americke automobile po default-u ali ovo mi se opako svidja. Pogotovu motorcina. Ti bas guras prst u oko "zelenima"
Comment
-
-
Originally posted by Dzoni_mkvKako bolesno izgleda ovaj auto. Ja ne volim americke automobile po default-u ali ovo mi se opako svidja. Pogotovu motorcina. Ti bas guras prst u oko "zelenima"
Ma gura prst u oko i saobracajnoj....
......., prodje pored belog punta sa ljutitom litrom pod haubom i smeska im se u lice, a oni se prime pa pale rotaciju...
Comment
-

Comment