1986 PONTIAC TRANS AM 5.0 V8
Collapse
X
-
Re: 1986 PONTIAC TRANS AM 5.0 V8
Iz nekog razloga ne mogu da otvorim slike..., pa vidim malo bolje o cemu se radi
Ti si bas "zasao" u egzotiku, ispricaj nam nesto o autu, u kakvom je stanju, koliko dugo ga vozis, posedujes (da li ga uopste vozis i registrujes), kako ga odrzavas, kako si dosao do njega ...itd ?
Lepo je i veoma neobicno videti ga kod nas..., ali sta misli vlasnik iz svog ugla?
-
-
Ne mogu ni ja da otovrim slike...Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija
Comment
-
-
@Popeye: Cini mi se da sam te pre recimo mesec dana video u naselju Brace Jerkovic, zaustavila te murija
P.S.Predpostavljam da motor nema vise od 200ks ali ima ogroman momenat?shuto-expressway.com
Comment
-
-
Kako bolesno izgleda ovaj auto. Ja ne volim americke automobile po default-u ali ovo mi se opako svidja. Pogotovu motorcina. Ti bas guras prst u oko "zelenima"You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Originally posted by cameleonIz nekog razloga ne mogu da otvorim slike..., pa vidim malo bolje o cemu se radi
Ti si bas "zasao" u egzotiku, ispricaj nam nesto o autu, u kakvom je stanju, koliko dugo ga vozis, posedujes (da li ga uopste vozis i registrujes), kako ga odrzavas, kako si dosao do njega ...itd ?
Lepo je i veoma neobicno videti ga kod nas..., ali sta misli vlasnik iz svog ugla?
Comment
-
-
Originally posted by V-Tec@Popeye: Cini mi se da sam te pre recimo mesec dana video u naselju Brace Jerkovic, zaustavila te murija
P.S.Predpostavljam da motor nema vise od 200ks ali ima ogroman momenat?
Comment
-
-
Originally posted by Dzoni_mkvKako bolesno izgleda ovaj auto. Ja ne volim americke automobile po default-u ali ovo mi se opako svidja. Pogotovu motorcina. Ti bas guras prst u oko "zelenima"
Comment
-
-
Originally posted by Dzoni_mkvKako bolesno izgleda ovaj auto. Ja ne volim americke automobile po default-u ali ovo mi se opako svidja. Pogotovu motorcina. Ti bas guras prst u oko "zelenima"
Ma gura prst u oko i saobracajnoj..........., prodje pored belog punta sa ljutitom litrom pod haubom i smeska im se u lice, a oni se prime pa pale rotaciju...
Comment
-
Comment