Pozdrav ljudi, evo da i ja nakon sto godina predstavim svoju/porodičnu polovinu šestaka
. U pitanju je corsa c 1.0 2001 godište. Kod nas je od 2005 godine i u našim rukama prešla je 70k i na satu ima blizu 120k. Šta je sve rađeno: birač brzina, obe sonde, senzor bregaste, gume 2 para prednjih i jedan zadnji, pukle su i poluge brisača kao da su od stakla i to je promenjeno i to je sve manje više u redu jedino mu je lanac velika mana, dva puta menjan samo on, a treći put u kompletu. Trudimo se ja i buraz da sve živo bude u tip-top formi od najmanjeg šrafića pa do izgleda(ništa budzenje isključivo fabriči izgled). Evo za početak par sličica od starijih a neke sam juče uhvatio.

Baš sam se pitao ko će prvi da ih provali, uvek su predmet interesovanja. Te magnete smo dobili i stavili smo ih u samom početku. Pre toga smo merili potrošnju, a kako su stavljeni magneti, da li je u pitanju placebo efekat ili bolje gorivo ili ti ne znam već šta par narednih merenja(od čepa do čepa) pokazalo je smanjenje za neka 2dl. E sad ograđujem se unapred, možda je bila greška ali računica je tako pokazala. Ako ničemu i ne služe tu stoje eto kao znak interesovanja. Hvala na komplimentima.

Comment