Hvala @migun@
Sledeće na redu su korube koje su požutele a ne mogu se nikako oprati samo vodom ili beskontaktnim sredstvom. To mi smeta pogotovo kad je auto opran plastike na njemu sve crne osim koruba, i to mu narušava izgled. Ima posebno sredstvo za pranje istih pa ću to uskoro da sredim.
Danas na pumpi dečko koji toči otkide mi poklopac rezervoara, krenuo da zatvori na drugu stranu, a sve sam to gledao kroz staklo dok sam bio na kasi. Uplašio se, nisam hteo ništa da mu kažem nije bilo namerno, super lepak je sve rešio. Vrnuo sam u tempo pa sam tamo uzeo spray bottles koje dosta brzo stradaju, jednu za gumix a drugu za Meguiars Super Degreaser koji koristim za jako zaprljane delove. A parkirao sam i ispod lipe tako da imam tree sap all over ženomobil, sve živo ulepljeno, sad će lepo da prenoći da zapeče pa će da bidne veselo prilikom pranja
Danas zamenjene pločice i sajle ručne kočnice pošto je kontrola pokazala da se drže samo na par licni (bila slabija ručna, sada je ko metak). Očišćen eger preventivno.
Danas sam preko člana t-rex-a došao do visokoncentrovanog šampona za foam gun, kao i vunene rukavice za pranje (da se rešim sunđera-koji su najveći krivci za swirl marks). Pada kiša, čim stane proba
p.s. t-rex mi je na kućnu adresu doneo robu, prijatan dečko sve pohvale za njega i što mi se najviše sviđa nije navalentan pri prodaji i promociji svojih proizvoda ( nije kirbi škola)
Završen današnji detailing
U toku zime corsa je zaradila par sitnih ogrebotinica to je sređeno poliranjem, kola komplet oprana (foam pa šampon), pa ispolirana pa voskirana novim voskom posle svega. Pao mrak pa ne znam da li će se dobro videti ali evo dve slike, na prvoj se vidi sjaj a na drugoj refleksija.
Urađen veliki servis, nov razvod zamenjen u komletu. Evo snimak (pre i posle da dočara razliku- pri 20 sec pre zamene). Ponovo vozim benzinac Sledeća stvar zamena auspuha.
Comment