Nece da upali, izgleda nije dobro uzubljen Upali, al radi ko freza
p.s. Ne grebe mi zamajac menjac vec anlaser mi stoji pod negim us*anim uglom i ne naleze dobro na zamajac pa se cuje
Izgleda da sam kupio frezu a ne forda? Stvarno bedak!
Ako neko ima neku ideju sta sam pogresio (da da znam nisam trebao kupiti forda) u sklapanju nek prica...
Evo prica kaze sledece: Reper na radilici i reper na bregastoj poklopljeni (kajlovan i jedan i drugi zupcanik), znaci sve kako treba!
Glavu nisam dirao, samo je skinuo i vratio (tada je radilo ok).
Vadio sam i radilicu, vratio sam sve kako je bilo (ne moze drugacije da se postavi), klipovi i klipnjace isto dobro stavljeni (opet ne mozes da se pogresi) Baca varnicu na sve svecice koje su u motoru (provereno - izvadio sam sve napolje i vizuelno proverio, `teo ja rukom al se setio pec pec )
Sprica gorivo na ajnspric diznu!
Anlaser sam popravio, vise ne grebe nigde (stavio sam jednu platnu i sad je u ravni, majstor nije ravno zavario menjac )
E sad problem je kad verglam on upali ali radi ko freza!!! Ko dvotaktna mashina I cuje se neko lupkanje ko da ventili lupkaju i ko da radi na dva cilindra! Menjao sam i paljenje za 180 stepeni, tad samo vraca gorivo kroz karb., znaci nije!
Ajd sad da vas vidim
Hm.. nikako mi nije jasna jedna stvar. Skidao si radilicu a nisi skino glavu?
Pa kad si vec bio tako blizu sto ga nepregleda celog, nije bilo vise od 2 sata posla za sve ostalo???
No sad sta je tu je.. ono na cega sumnjam si preskocio, postoji jos i mogucnost da ni menjac nije kako treba
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment