Slazem se...nekad............i nekad.................. je potrebnija ta nijansa boljeg odziva !
...khm, mislim da nije bas isplativo u ovoj situaciji, ionako oem bolje koce od veceg broja automobila na nasim putevima...Menjaju se kada se sa s13 prebaci 230hp, ako se zeli u potpunosti brzi i ozbiljniji automobil, u suprotnom nije to to.
Ubačeni kovani klipovi, leteći, ležeći, vodena pumpa, španer, roler, remontovana turbina, klima, alternator, anlaser, set kvačila 'sređen' u Ostružnici...
Trenutno se čiste hladnjaci, interkuler je u sebi imao 10 kila blata.
Pirke pravi zadnji lonac (danas sam ga bacio na muke sa merama ), ostatak izduva nije toliko hitan pošto se motor ionako razrađuje pa će to doći na red kasnije.
Zamenjeni još krajevi spona, manžetna volana, brezoni. Trapovi su inače u iznenađujuće dobrom stanju u odnosu na ostatak auta.
Haha, to je tek bila priča. Odneo majstor glavu kod Đekića, i njemu nestane struje, crkla im valjda neka trafo stanica u kraju.
14 dana nisu imali struje, tek je pre 4 dana završena.
p.s.
Da ne zaboravim - i dizne su očišćene i testirane, i jedan hidropodizač je zamenjen zbog oštećene šolje - neki talenat je ko zna kada probao da ga skine i napravio štetu.
Ubačen polovan plaćen 250 dinara (kupih cela dva pa je majstor izabrao bolji).
Dakle:
Obrađen zamajac, uložak lamele stavljen Aptec-ov (Nemačka firma, odeljak LUK-a). Korpu su nešto čačkali ali nemam pojma šta su radili.
Nudili su mi tri varijante za taj uložak - neki španski za koga kažu da je super za cenu, Aptec-ov za koga kažu da je klasa iznad (a tako ga i naplaćuju) i sinter, koji meni stvarno nije bio u razmatranju.
Comment