Posle iks dana natezanja sa gazdom pomenutog turbo servisa (čak je pokušavao da majstora i mene ubedi da auto dimi zbog BOBINE ), konačno je priznao da na turbini nije zamenio nešto što je 'izgleda' trebao.
Turbina je juče demontirana i danas odneta, čekamo epilog.
Taj covek je prs'o sa razumom, znam za jos slucajeva a prijatelju posle njegovog remonta nije trajala ni celih 7 meseci. Uzhas!
Nista to ne spori, a i manje-vise deluje na slici Snejk-a, taman toliko da mu ne smetaju "lezeci" i neravnine nasih puteva...U odnosu na 7-icu je nesto spusteniji, ali je uocljiviji taj raspon zbog pljosnatije karoserije......stock sa 16", profil gume 55(mislim da mu dodje isto)
Sad se žali na Castrol Edge ulje.. Preporučuje neki Mobil. Uglavnom, ulje curi između osovine i ležaja turbine, a šta će on i kako će - ne znam.
Čekamo ponedeljak, pa ćemo videti.
Pricash o Slobi Mikronu.......puno ga pozdravi od mene, ja mu iz PG-a slao dva put istu trubinu, promijenio jos gomilu nepotrebnih stvari na autu (jer odgovorno tvrdi da je turbina super) i na kraju poslao turbo kod drugog koji je imao sta da vidi.... jednostavno lik me dobro izradio, kaze majsor da je sve polovne djelove stavio, a to sto sam doplatio za hibrid (bila t25 pa je ovaj kreten navodno napravio t28) je bilo daleko od toga, ponio sam mu loshu t25, on je malo nasminkao i vratio mi loshu t25 i uzeo mi 350e.....
P.S. Ja sam sipao Mobil, al kaze da je vjerovatno falsh ulje , valjda je do toga
Ma ko će se sa njim objašnjavati, kad neće ni da sluša.. Pet puta sam mu rekao da mi ovo nije prvi turbo benzinac i da nisam veverica, ali avaj, furao je svoju priču 20 dana i na kraju ipak priznao da je do njega.
Nek mi on da turbinu koja radi ok, nek mi ona izgura 20k km, a onda ćemo na proleće da gađamo nešto ozbiljnije i da zaboravimo na servis turba u Srbiji.
Ja sam na kraju odustao i poslao turbo kod drugog covjeka, i zakljucak je da je toliko dobar da se ne moze raditi, sad jbg prepravljam nesto i pakuje se T3 umjesto t25ice....
u svakom slucaju, sve "preporuke" za gorepomenutog turbadziju...
P.S. Super ti je auto, i nadam se da cesh brzo da ga provozash kako treba
Turbina sutra gotova, zvali su majstora da dođe i prisustvuje testu turbine.. Može šest puta da mu se ponovi da pritisak koja turbina pravi nije ni dovođen u pitanje, već to što propušta ulje.
Sutra popodne bi, ako test prođe kako treba, auto trebao da se sastavi i upali.
Sve spakovano, auto upaljen, radio 10ak minuta, provozan, ni trunke dima.
Smrducka neko ogorelo ulje, da li je nešto kapnulo možda na izduvnu granu pri sklapanju ili šta već, ostaje da se vidi - bitno je da je zasad sve dobro, pa ćemo videti dalje kako će se ponašati.
Comment