You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
nemoj tako puno informacija odjednom, doziraj, polako
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Malopre me zvao majstor, malo se zacepio karter kod cepa, a inace karter je vec metalni , neko se ranije setio da ga stavi, tako da sutra ide mali var, sipanje ulja i voziiii )))
Karter zavaren, sipano ulje i LET je ponovo na ulicama
Rucno poliranje felni je zavrseno, ostaje jos da se uradi masinsko kako bi se dobio visoki sjaj. Rucno je to nemoguce uraditi Danas sam se setio da proverim da li felne mogu uopste da stanu napred, posto sam stavio vece diskove i celjusti i ispostavilo se da malo struzu, tako da cu napraviti distancere na sva cetiri tocka od po jedno 1cm i tako cu resiti problem, a i auto ce izgledati lepse, ispasce kao da su felne sa ET18
Fantasticne su felne, legendarni model...imao sam iste. Nisu bas najidealnije za Kadetta jer su za neke kockastija kola, a Kadett ima fluidnu, elegantu liniju, ali nema veze - toliko su dobre da ce cucati dobro u svakom slucaju...a i ako budes pozeleo prodaces ih lagano.
Comment