u tom slucaju spremi drugi menjac jer taj nece dugo izdrzati (kazem is iskustva ) a i los je jer je f20 kratak i samim tim ne odgovara turbo motoru, tako da je najbolje da pojuris fabricki f28 ili da uzmes f16wr ali on ce ti trajati kao i f20 jer su iste izdrzljivosti, mada je nebitno jer kostaju 50 eur, dok f28 trpi 400ks fabricki ali je i skuplji
Zasto pakujes iz sivog u crveni? Stekao sam utisak da je sivi u odlicnom stanju i iz tvog pisanja da je bolji od crvenog, koja je kombinacija? Ako nije tajna naravno?
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
I jeste u odlicnom stanju ali mi je velika petljavina i skupo da prebacujem motor, menjam papire za oba auta, menjam izduvnu granu, a i kasnije bih dosta teze prodao crveni ili bih ga morao dati bas jeftino, a ovako mogu natenane da ga sredjujem, sto mi je veci gust nego da udjem u sve gotovo
Danas sam ceo dan prebacivao enterijer, podizace, el.retrovizore, centralnu..., iskrivio sam se sav , a tek pola posla je uradjeno
cek, cek... brale sta je s tobom, sto si poceo da skupljas leseve ?
ok masina ali bre '86. pa jos kadet. matoro bre kume ali ajde kad si vec tu sta je skupo da se prebaci masina iz crvenog u sivi? ne kapiram 100-200e. zasto ne bi spakovao sivonju da bude metak a crvenog prodas sa gsi motorom i izvadis trosak koji si imao. malo je gimnastika ali mislim da se vredi potruditi pre nego krpiti ovaj lesh kome je dusa u nosu + sto kapiram da ce taj motor da ga pokida za vrlo kratko vreme. a na tih 200ks uvek mozes da stavis plindzu i da se vozis jednako brzo kao na benzinu. i sta rece, koje pare si dao ?
Sledece u kolekciju sto dolazi je G2 ili G3 GTI
Sone, logika iza ovog poteza mi nije najjasnija... Mislim da je bilo bolje da si sve prepakovao u sivog koji je u boljem stanju, kao sto zverko rece
Velika mi je peripetija da prebacujem motor i sve ostalo uz njega u sivi i mnogo bi me skuplje izasla cela kombinacija nego ovo sto planiram da uradim, plus imam siber i ABS
Danas sam kupio nesto sitnica: Dintung poklopca motora, dihtung kartera, kais alternatora, filter goriva, 5l ulja, filter ulja, dva stabilizatora balans stangle, cetiri silent bloka viljuski, desni kraj spone i zadnje kocione plocice.
Pin 1 = Plava/Bijela - Alternator
Pin 2 = Bijela/Crna - spojiti na utoènicu za 2 pina - na Motronic instalaciju
Pin 3 = Plava/Zelena - slopka za pritisak ulja
Pin 4 = N/A - ne koristi se
Pin 5 = Smeða/Zelena - Provjera razine ulja
Pin 6 = N/A ne koristi se
Pin 7 = N/A ne koristi se
Pin 8 = Crna/®uta - spojiti na utiènicu 2. pina - na Motronic instalaciju
Pin 9 = N/A ne koristi se
Pin 10 = N/A ne koristi se
Pin 11 = N/A ne koristi se
Pin 12 = Crna - spojiti na utiènicu sa jedim pinom Motronic instalacije
Pin 13 = Smeða - kontrola razine ulja (masa)
Pin 14 = Crna/Crvena - starter
®ice koje idu na pin 5 i 13 su nepotrebne.potrebno je prilagoditi raspored pinova na LET motronic
instalaciji i onoj koja je ostala na kadettu.
X5 utiènica - instalacija od Kadetta
Pin Boja Funkcija
Pin 1 = Plava/®uta - na instrument tablu/pokazivaè pritiska ulja
Pin 2 = Bijela/Crna - spojiti na 2 pinski utikaè Motronic instalacije
Pin 3 = Plava/Bijela - alternator
Pin 4 = Zelena - spojiti na x19 utikaè motronic instalacije
Pin 5 = N/A - ne koristi se
Pin 6 = Plava/Crvena - spojiti na x19 utikaè motronic instalacije
Pin 7 = Crna - spojiti na x19 utikaè motronic instalacije
Pin 8 = Plava/Zelena - lampica za pritisak ulja
Pin 9 = Crvena/plava - spojiti na x19 utikaè motronic instalacije
Pin 10 = Crna - spojiti na 1 pinski konektor motronic instalacije
Pin 11 = N/A - ne koristi se
Pin 12 = N/A - ne koristi se
Pin 13 = Crna/Crvena - starter
Pin 14 = Smeða - spojiti na x19 utikaè motronic instalacije
Spajanje u unutra¹njosti vozila:
6-pinska crna utiènica:
Pin Boja Funkcija
Pin 1 = Plava - Pokazivaè temperature motora
Pin 2 = Plava/Crvena - ne koristi se
Pin 3 = N/A - ne koristi se
Pin 4 = N/A - nedostupno
Pin 5 = Crna/Smeða - Putno raèunalo
Pin 6 = Crvena/Bijela - Putno raèunalo
6-pinska zelena utiènica
Pin Boja Funkcija
Pin 1 = N/A Ne koristi se
Pin 2 = Crna/Zelena - ne koristi se
Pin 3 = Zelena - brojaè okretaja motora
Pin 4 = Smeða/®uta - Dijagnostika
Pin 5 = Smeða/Bijela - Dijagnostika
Pin 6 = Smeða/Plava - Dijagnostika
2-pinska crna utiènica
Pin Boja Funkcija
Pin 1 = N/A ne koristi se
Pin 2 = Crvena/Plava - pumpa goriva
Stvar je u tome sto nemam gde to sve da uradim, a kod majstora je komplet zamena 300e i to je dzaba za celu zezanciju, plus papirologija za oba auta (crveni vec ima upisan C20LET u saobracajnu), plus modifikacija izduva, plus ojacavanje viljuski i ko zna sta me jos sve ne bi sacekalo onako neplanirano. Ovako sam vec jedno 400e najmanje u plusu, a naravno sivi mogu da prodam za najmanje 500e vise od crvenog sto izadje na ukupno oko 900e. E za tih 900e mogu crveni da sredim da bude bombonica i jos imam i siber i ABS
Comment