Hvala Bogu,da tebi nije bilo nista...ili si se opustio zato sto imas kasko,ili te tera maler...jesi ti osvestao taj auto(sa lepsom polovinom)...ako jesi,osvestaj ga i u crkvi,ili ga teraj u 3 lepe
Ma osvesten je on mnogo mnogo puta...
Lepo mi rece ortak, uzmi onu cigancicu sto pere stakla, stavi je u auto, dovedi kuci i dobro je operi, ohladi hladnom vodom da se skupi i udri...
2 puta za svaki slucaj...
Volim kola, volim sve oko njih, pa cak i kad stvaraju probleme, nebih se opustio do te granice da me bash briga za njega, maler, maler...
Mislim, nabo sam do sad sigurno 250.000km od 18-e od kad vozim, ali toliko puta na toliko glupe nacine da se skrshim vise nema smisla...
Ajde, glavu gore...jel ti mislis da se samo tebi desavaju sranja?.
Predjem sa Stilom preko 2.000km do Grcke i nazad, nigde ga nisam ogrebcnuo. Ujutro me zove komsija, neke budale gurnule kontejner niz ulicu...pravo na moj auto. Mondea mi cuknu dva puta za pet minuta. Rikne mi kvacilo na Alfi sat vremena posto sam isplatio kes prodavcu. I to jos nisam planirao da je uzmem tog dana nego sutradan. Znaci, riknulo bi njemu...jbg...
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Bio u wejneru na NBG-u, podnet zahtev, dobio potvrdu. Cekam sad kamion da ga natovarimo i teramo u servis "Goran" na Altini...
Izvestavacu o daljem zbivanju...
A, da ,da....
Elem, epilog sa Altine...
Dosla devojka u njenom Puntu Classic-u po mene na Altinu kad sam istovario auto, i odjednom izlazi iz kola i seda na suvozacevo sediste, prepirka da necu da vozim je trajala 12-20min da bi na kraju ja seo na zadnje sediste jer necu da vozim...
Nakon 30 minuta sam popustio i morao da vozim, kaze devojka moram da razbijem maler...
Auto je ostavljen, za 3 dana dolazi procenitelj i krecu radovi tad, toliko za sad.
Comment