You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Jok, video u gradu na nekoj Mecki, to ovi nemacki inzenjeri, glupaci stavljaju takva sranja na kola...
Ja da imam para da stavim 200ks u ovaj auto, stvarno mislis da bi se zanimao oko sijalica na dugme koja su me izasla 1500din ili bi gledao kako da izvucem 210ks?
Prvo, stvar je funkcionalna, kad odem do ortaka u Grocku, parkiram uvece u dvoriste gde nema svetla, lepo mi osvetli put do ulaznih vrata... Npr...
Za tih 1500din sto sam platio ovo, jedino sto sam mogao je da sipam 11l benzina ili da kupim plave neonke da stavim ispod kola, posto nisam u fazonu da ciganisem auto, izbor je pao na uredjaj coming home... U poslednje vreme sam smanjio rute, gorivo mi i nije prekopotrebno, a ovo mi stvara licno zadovoljstvo jer sam nedelju proveo cackajuci oko kola, neko voli da lezi, neko da izadje, ja volim da radim oko kola, pa makar i budzio glupost koja ima neku funkciju jednom u mesec dana
Ovo za maglenke? Nisam siguran, mislim da samo full varijante vise klase imaju, sad vecina auto proizvodjaca ugradjuje...
Imam i ja funckiju kad povucem ablender, ono po 30 sekundi da mi se povecava vremenski interval, ali tad gore farovi, i mora da se povuce rucica pre nego sto izadjem iz kola...
Ima smisla gde god da parkiras u mrklom mraku...
FOLLOW ME HOME ima i Zastava 10!
COMING HOME nema svaki... Stilo nema sigurno...
Razlika je izmedju ova dva. Follow me home radi kad se izvuce kljuc iz kontakt brave i povuce rucica ablendera, tad se pale oborena svetla na odredjen vremenski intervar.
Coming home radi preko centralne brave, kad se otkljuca/zakljuca preko daljinca, pale se maglenke na 20 sekundi, u slucaju da se auto otkljuca i pre zavrsetka 20 sekundi vec gurne kljuc i da kontakt, maglenke se gase.
Mi pokusali preko Examinera da upalimo tu funkciju na Stilu koji je full(navijgacija i loodila..), nije bilo te opcije... Ili mi nismo dobro pogledali, ili tvoj ortak ima neki aftermarket deo kao ja... Kako god, ne bi stavljali proizvodjaci to u kola da nema nikakvu funkciju....
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Nisam video ovu temu, pa sam onu "bajatu" prebacio na mesto br.1, al da pitam i tebe. Kako si zadovoljan GP-om? Koje su najvece mane i prednosti? Sta si mu menjao od redovnih stvari i na koju kilometrazu? Opsti utisci...
Comment