Auh, 4 felne + 4 pločice + farbanje...a šrafovi? Gume? Koliko će sve to zajedno da košta? Zar nije moglo jednostavnije Da li se poklapa centralna rupa?
Gume racunam da dam oko 100e za sve 4, naravno polovne. Vec sam kupovao a i zvao da pitam za cene. 100e je okvirno.
Nasao sam vec neke 215/50/R16 ali videcu jos. Idem na 205/55/R16... Videcu, to mi je otom potom, do proleca ima vremena.
Ploce sam dobio uz felne kao i srafove Centralna rupa se poklapa u nanometar Zato sam i uzeo sve djuture kad sve pase
Farbanje, plastificiranje... Sve kompletno u belu boju... Moze se reci da imam mnogo dobru drugarsku cenu, tako da mi ni to nije problem
Mislim da ti nece odgovarati ni jedna ni druga dimenzija guma koju si naveo, veliko je to za punta, mislim da je 205/50/R16 ok ili cak kroz 45, pozdrav
Mislim da ti nece odgovarati ni jedna ni druga dimenzija guma koju si naveo, veliko je to za punta, mislim da je 205/50/R16 ok ili cak kroz 45, pozdrav
Moze da se nagura 205/55R16 - ja imam zimske 205/50R17 (sto mu dodje slicno) i ne kace. Ali ipak mislim da je 205/50R16 bolja opcija nego 55
Comment