Mazda RX 8 Revolution
Collapse
X
-
Re: Mazda RX 8 Revolution
utisci?ajd posto je velika fama oko ovog motora ,prvo da kazem potrosnja se krece ,sada zimi oko 12-13l po gradu,mene je tako zakacilo sa konstantnom guzvom u saobracaju,recimo da je autoput nekih 10l,ili tako,i da...potrosnja ulja.chak sam se drznuo da ne proverim ulje ,iako sam vec potrosio prvi rezervoarbenzina.uglavnom me potrosnja NE INTERESUJE!auto je na autoputu udoban,sedista su odlichna.par stotina km sam napravio sto po autoputu sto grad,sto krivudav put.
sva moja ocekivanja su ispunjena,neka cak i premasena.auto je apsolutno neutralan,sto covek primeti pri malo brzoj voznji po krivinama,mogu reci da je citav paket podesen za voznju po krivudavom putu
menjac je san snova,onaj ko je vozio Hondu S2000 zna o cemu pricam.auto ce verovatno ostati u sto vecem procentu STOCK,jer ova vrsta auta je osudjena na izumiranje.nov model RX8-ce se prodaje u Evropi jos samo do kraja 2011-e godine jer ne ispunjava EURO 5 standard.o tome koji sve auti hm,nekih drugih proizvodjaca ne ispunjavaju Euro5 ili buduci euro 6 ,neki drugi put.zato cu se truditi da ovaj primerak ostane ovakav.nisam prosao ni kroz jednu ulicu ovde,ili na nekoj benzinskoj pumpi zastao,a da nije bilo pitanja,pogleda,chak mogu da kazem posle jednog hmmm,izlaska na pice sa starom ekipom iz Passat kluba,mogu da kazem da je autic jedan opasan picolovac
...normalno ja sa ozenjen covek,dva sina,meni to ne treba
...jednostavno auto privlaci paznju
malo voznje ,druga brzina,motor jos hladan pa ne vitlam."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Comment
-
-
@Eon
pa i ranije se islo sa M znakom na haubi.mislim da nisam od tih "likova " ...
e sad sto je Sabac "Meka" VW-ovih polu-proizvoda i otpada,ja tu nista ne mogu.
@jevrem
nick ne menjam,mogu smao da izmenim potpis
Ma znam šta ti jesi i da kupuješ radi svog zadovoljstva, a ne kao neki zarad tuđe ljubomore."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by X9pa i X9 je nizi od mene
X9? To bese ovo? naravno da je nizi od tebe
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
cestitam na prinovi, da te lepo i dugo sluzi
vozio sam neko vreme ovaj auto (cak sta isti motor boja oprema ) i sad si me malo zbunio kada sam vozio dotichni bio je star svega par meseci, i na voznji po gradu je trosio oko 20l pa i vise . . . a i cesta su bila dolivanja ulja, ne kapiram kako ti auto trosi 12-13l gracke voznje ?
nemoj ovo da shvatis nekim negativnim komentarom ili prozivkom, postujem svakog na forumu, ali sam iskreno malo zbunjen, i pritom ne kazem da lazes za ista sto si napisao, ali jednostavno se ne poklapa sa onim sto ja imam u secanju, a par meseci sam vozio isti . . .
pozzBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
Comment