@hagor
razlika u gorivu,i mozda sam ja zakacio neki dobar primerak ili sam auto nije prosao sve fabricke update,mozda je i motor dobio po njusci.koje godiste ti je bio REX? ...20l po gradu jedino da nisi silazio sa gasa i celo vreme vozio drugom itd.za dolivanja ulja,napisah normalno je da se ulje PREKONTROLISE na svaki rezervoar(posle nekih 60L).
normalno je da trosi vise benzina i ulja od Otto motora,jer za svaki okretaj radilice ima tri "paljenja" smese benzina,a sto se tiche ulja ima vecu povrsinu dihtovanja "karika" od Otto motora.
ja sam vozio na nas domaci bezolovni . . . auto je kupljen nov u septembru 2008, a ja sam ga vozio od decembra isopd 10k kilometara je imao na satu, do duseservise nije radio vlasnik nikada, i gradska voznja je bila oko 20l sigurno znam, ali i sam znas da taj auto nije za milovanje po gasu, jeste bila ostrija voznja, ali ne nesto preterano da je non stop bio u max obrtajima . . . te voznje su trajale do juna (od prilike) 2009-te od tada drugara nisam video jer se odselio za shvicu . . .
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
ajd da ponovim-meni potrosnja nije bitna.al da moze da se vozi kroz grad sa nekih 11-12 litara moze.isto tako ima ljudi koji imaju prosek 17-18l.ima ljudi koji imaju prosek 15l.zavisi od temperamenta i jos nekih stvari.
ja znam sta je Wankel i napisah meni je svejedno.hteo sam ga,sad ga imam,i sta sad treba da kukam kako trosi puno?ja tu potrosnju zaboravim svaki put kad sednem u nju,upalim je ,provozam se ...heh ebes zivot ako je ceo u brojkama
kad budem hteo prostor,manju potrosnju,veci gepek,vozicu Xedos-a.danas je kao i svakog prvog petka V-Power dan,kada 1l V-Power benzina kosta samo 5 centi vise od onog 95-oktanskog,tako da sam REX-a castio .
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment