fiat stilo abarth

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: fiat stilo abarth

Misliš li na fotku "posteriore "1 ili "interni stilo"?

Neprirodno uslovno rečeno. Loše sam se izrazio,pre bi odgovaralo "meni neuobičajeno",mada liči mi na podočnjake jednog polit.....,ovako zatamnjeno.

Comment

• wlady
      CBC Veteran
      • 13.11.2010
      • 144
      • bern
      • daf

A to.ja mislio nesto sto mozda neprimetih i posle skoro tri godine .interni 1 ,da navigator je izgrizen ,nemam pojma zasto se tako unistio.vidjao sam iste sa mnogo vise km i losije ocuvanim npr.ostalim stvarima,ali NAV ko nov.ma nema veze,kad natrcim na otpadu na neki aborth,resicu.oko 100 kinti su

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Mana su im navlake na "dugmićima". Lako se gule i osetljive su na hemiju za čišćenje.

Comment

• wlady
          CBC Veteran
          • 13.11.2010
          • 144
          • bern
          • daf

Aj' da se pohvalim .Abarth je danas dobio novo ulje,pa i red je bio posle nekih 30-tak hiljada bez menjanja,zasluzio je.nisam se dvoumio,seleniu vise nikad,a i za iste pare chini mi se da uzeh mnogo kvalitetnije ulje.druga novost je da od kad ga ne koristim ja,ne trosi vise ulje .vozi ga moja zena i izgleda da ona bolje rukuje sa njim,jedino potrosnja se povecala i sad je oko 15l,a moje voznje 12l.

evo i golfic kad sam vec tu.preferiram stila,ali ova moja ne ume sa manuelnim pa ga koristim ja.glupo ga je uporedjivati sa stilom jer nemaju veze sa vezom ova dva modela iako slicne klase.

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Svojevremeno sam se dvoumio između ta dva modela...i nisam se pokajao.
            Red je da napišem i zašto. Stilo je,u varijanti sa 4 vrata,prostraniji,stabilniji,udobniji,savremeniji, pouzdaniji,manje poželjan pozajmljivačima... Meni je dovoljno.

Re: Golf 3 GTi 16v vs Daewoo leganza 16v

Cvagen Ned 27 Mar 2011 04:04
            Golf jeste stvarno izdržljiv automobil, ali na srpskom jeziku izdržljiv = ne treba mu održavanje.
            Ja nisam želeo ovakav auto.

Comment

• wlady
              CBC Veteran
              • 13.11.2010
              • 144
              • bern
              • daf

Bas tako Stratos,bas si lepo opisao razliku izmedju ova dva modela.neznam sta je stvarno tako kvalitetno u golfu da ima toliku popularnost i cenu.los nije sigurno,ali nije nista posebno u odnosu na druge modele iste klase.moram da kazem da gti-a nisam vozio pa da mogu da uporedim sa abartom sto se tice performansi,ne znam svi crne abarta i oni koji ga nisu probali,kao na primer moj kolega,dakle dovezao mini-a coopera S,2 godine starog jos kaze cipovan i izduv,kao ima 40 konja vise i to...mislim sta da vam pricam sta se desilo kad smo izasli s'posla u povratku kuci .dobro nisam ga odrao,ali stajao mu uz zadnjicu bez problema.a mozda je i moj abart vitaminiziran,ko ga zna.znam samo da ide ko zlotvor i da ga ne bih menjao ni za sesticu gti-a

Comment

• Stratos
                CBC Senator XXL
                • 10.09.2008
                • 2594
                • Novi Sad

a mozda je i moj abart vitaminiziran,
                E ova ti je zgodna!

Ja sam prvenstveno mislio na ove "narodnije" modele benzinaca i dizela i to sa 4/5 vrata. Jedina prednost golfa je što možeš da ga prodaš pre negoli stila,ali sam tražio auto za sebe a ne za prodaju.
                Nebih da širim priču dalje da ne ispadne da smo nekakva sekta...

Comment

Working...
                X