Ove Fabijice mi nisu nešto baš na oko, ali motor ti je VRH. Mali, turbo, taman za grad, mala potrošnja, fino ubrzanje... Eh da moj Yaris ima taj motor... Odmah bi mu ugradio plin
Kad se pojavio ovaj model nije mi se svidjao, ali sad sam se navikao pa mi je simpatican . Ovo za karavan verziju ne bih mogao reci, mislim da je to jedan od najruznijih automobila koji se trenutno proizvodi.
Ovo je facelift, prednji deo moje se dosta razlikuje od modela iz 2007. Za izgled kapiram, ali o tome se ne raspravlja kao što je bezbroj puta rečeno. Glavni faktor koji je presudio u korist Fabije između Fieste 1.25 bio je agregat i cena(Za iste pare ista oprema u Fiesti ali sa najslabijim motorom u ponudi). Fabija jeste star model ali to znači da nema starih boljki, bar se nadam, mada su se dosta dobro pokazale. Isto važi i za motor, već 3 godine je u upotrebi u različitim varijantama pa mislim da je i on oslobođen nekih sitnih problema ako ih je i bilo. A meni je karavan prelep, hteo sam karavana iako mi nije potreban ali ćale je bio izričito protiv(razlika je nekih 300 evra). Meni su svi karavani prelepi, od Volvo kovčega iz osamdesetih preko A6 Avanta do Fabije Combi, i Octaviju Combi bih posebno istakao kao jako lep model
E da, migun, ne znam koliko ti troši Yaris, ali ja sam ekstra zadovoljan potrošnjom od 6l po gradu, uz ubrzanje koje mi je dostupno i elastičnost. A zbog direktnog ubrizgavanja u 6 tačako po svakom cilindru ugradnja plina nije moguća u TSI motore.
Ono sa pominjanjem plina je bilo šala mala. Nije on konkurentan dizelima, dizeli troše isto a ED je sad skuplji od benzina. Vreme dizelaša je davna prošlost, ali ima još ljudi koje vuče nostalgija ka davnim vremenima. Ovaj motor je bombonica, prosto sam oduševljen. Do duše i renault ima isto to, isto troši malo. To je budućnost auto industrije.
Renoov 1.2TCe nema direktno ubrizgavanje, znacajno manji obrtni momenat od TSI-ја na duplo većim obrtajima(3000rpm) i malo manju snagu, ima 8v više... Generalno inferioran u odnosu na 1.2TSI. Slažem se sa ovim za dizele, dolazi novo doba benzinaca, mua
Ono sa pominjanjem plina je bilo šala mala. Nije on konkurentan dizelima, dizeli troše isto a ED je sad skuplji od benzina. Vreme dizelaša je davna prošlost, ali ima još ljudi koje vuče nostalgija ka davnim vremenima. Ovaj motor je bombonica, prosto sam oduševljen. Do duše i renault ima isto to, isto troši malo. To je budućnost auto industrije.
ovo je tema o predstavljanju automobila,i ne pokusavaj da napravis raspravu tamo gde je nema , niti ce je biti.
btw: takva izjava je besmislena.
btw2: ni meni dizajn ovog automobila nije narocito privlacan,ali motor je bas po mom ukusu.
mala kubikaza ,turbo ,8 ventila i LANAc ..pa nemoze bolje .. mozda samo da je 16v ,ali onda mozda ne bi bio lanac.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
škoda ima jedan jednostavan dizajn na koji treba malo navikavanja,ali uz ergonomiju preslikanu iz VW i jedan takav motor zadovoljstvo je zagarantovano...
napravio si pravi izbor i verujem da sad nakon nekog vremena vožnje shvataš i najbolji mogući za te pare...još jednom,sjajan auto posebno motor...u prvi mah pomislio sam da se radi o 3 cilindra,kasnije sam ukapirao da se radi o četiri cilindra,+8 ventila,evo sad još i lanac+turbina na kraju,veselju nema kraja
Motor je najbolji deo ovog automobila. To je definitivno. Velika snaga, mala zapremina, mala potrosnja. VW TSI motorima mogu da pariraju sam Fiatovi Turbo MultiAir motori.
Dosta off-a.
Urose koji benzin je preporucen od strane fabrike za tvoju masinu? I koji benzin preporucuje ovlasceni servis?
Sipam isključivo evropremijum(u početku na OMV ali znao je na leru da podrhtava po hladnom startu, sada samo NIS i pored 9 dinara jeftinije cene po litru rad na leru i u svim režimima je bez primedbi, kao i malo bolji odziv na gas u odnosu na OMV). Taj benzin savetuju i u ovlašćenom Škoda servisu kada je ovaj motor u pitanju.
Da nemas slucajno neku semu konstrukcije motora,voleo bih da vidim kako to izgleda...kakvo je to ubrizgavanje u 6 tacaka po cilindru,kako izgledaju te dizne...koje ulje ide u taj motor i kakve su mu svecice...odusevljen sam kompletnim autom,a taj motor mi je zelja...sitan ali dinamitan...ne znam kako ga ti vozis ali sa tim autom ja ne bih dao nikome pardona...
@NikiforIII: Fabrika preporučuje bezolovni 95 ili ako je nužda 91 ali uz moguć pad snage. Takođe ne postoji gornja granica, dozvoljeni su 98, 100 i benzini sa više oktana. Ovlašćeni kao što sam napisao preporučuje kod na Evropremijum 95(124.6din na Nisovim pumpama)
@legenda: Ne dam ni ja nikome, posebno naloženim JTD(Stilo sa 3 vrata uvezen za 4k iz Italije i Abarth nalepnicom na vratima gepeka) i TDI klincima(sa 300k+ na satu koji džibre ko FAP-ovi od pre 25 godina) koji mi se nabiju pa blicaju, onda ih samo zaprašim svojim prečišćenim euro 5 isparenjima
1.2TSI Zvanična prezentacija - http://www.youtube.com/watch?vY91c8JCwv0
Neke slike koje imam - izduvna grana
Ceo motor -
.@migun: Hoće i 10 litara da potroši ako se vozi jako žustro. Ali pada do 5.4 po gradu kada nije velika gužva.
Comment