Borbet A moze dobro da izgleda samo u nekoj 7,5 i 9J kombinaciji sa poliranim falcevima i razvucemim gumama..., sa balonima izgledaju blagi uzas!!!
Imao si na p. automobili, vec neko vreme se vrte, BBS style fabricke sa Audija V8 16x8J ET nesto 30-35, ja htedoh da ih uzmem za konverziju 5x112 na 4x100, prelepa felna i legla bi mu kao budali samar!
Shone, te borbet mu katastrofalno stoje, 5X mi bolje izgleda sa onim sto si dobio sa slika sa pocetka teme. Ove su matore previse i za nesto kockastije.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Drago mi je da nisam jedini koji mracim, jer prosto mi neverovatno da si platio za ovo i namerno ovako nagrdio auto, odavno nisam video gadnije felne, ali stvarno
The difference between men and boys is the price of their toys
Sve je to stvar ukusa, a znam i ja da 17" felna sa niskoprofilnom gumom ne moze lose da stoji, ali po nasim putevima sa autom teskim 1400kg, ne zelim da isprobavam dizalicu i kljuc iz gepeka
Meni su ove Borbet mnogo lepe felne, eventualno da se stavi malo manji profil gume, recimo 205/50/16, ali necu da menjam fabricke dimenzije, fabrika je ipak majka
Felne su super i legendarne su, ali sa ovim profilom guma ne stoji dobro. Petokrake sa tim profilom guma moraju imati tanje krakove. Ovako sve deluje "balonasto", pa jos u kombinaciji sa masivnim zadnjim bokovima Audija, ceo auto deluje "deblje" nego sto treba. Ovaj Borbet bi dobro stajao, ali sa nekim ekstremno nizim profilom. Od svih ovde postavljenih felni koje su manje vise sve super i dalje bi mu najbolje stajale serijske petokrake...samo gde ih naci. Opet, nisi se zajeb`o, kao sto nisi ni sa ATS kod Kadetta jer se takve felene lako prodaju...u slucaju da su te ova misljenja navele da nesto menjas.
Upravo tako, ove felne se lako prodaju, kao i ona ATS koje sam prodao za dva dana Iskreno, meni se mnogo svidjaju kako mu stoje, a polako, znajuci sebe bice tu jos mnogo bajanja oko felni, guma i ostalog Ako nista, mozda Borbet ostanu za zimski set, a legnu neke 17-ice, ali za sada ovako
Nemojte shvatiti moj post kao trolovanje. Licno mislim da nikada nisi znao da izaberes tocak, ali nikako
Lepsi tocak za S2 od ovog ne postoji, a generalno Audi je stavljao lepse tockove samo na S6 i S8. Ovaj od S4 stoji savrseno na tvom autu, a pritom moze se naci i original i u kopiji.
Sve je to lepo, ali nije za nase ulice Auto treba da bude i funkcionalan pored lepog izgleda, a znam kako sam sasuo trap na UR-u kada sam stavio 17-ice. Za mesec dana sam skrljao silen blokove i levu kuglu, tako da neka hvala
Comment