AUDI S2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: AUDI S2
Shone proveri ta sedista, to bi trebalo da su recaro sedista, a na njima se izvlaci taj prednji deo. Imam ih ja kod mene u S4, a i vidjao sam u drugim S2-amaAudi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Originally posted by 206Drago mi je da nisam jedini koji mracim, jer prosto mi neverovatno da si platio za ovo i namerno ovako nagrdio auto, odavno nisam video gadnije felne, ali stvarno
Zao mi shto mora da kazem da su te matore Borbet felne, ali samo u dimenziji 7x17 lichile na neshto, sve manje dimenzije deluju
nekako"bucmasto" i neprilagodjeno,pogotovo za ovakav auto.
One prve su, bar po meni, mnogo, mnogo lepshe..
Nego, da turish ti tu 8x18 i da se ne sekirash mnogo, nema veze pricha sa loshim putevima i vecim tochkom.Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
GO GO GO...Mega Team Racers
Comment
-
-
-
ja napravim takve bez farbanja
ova sedista na slici su stari tip i ne izvlaci se nista tj to su sedista kao u UR, do 93.god.
badgeless varijanta je lepsa, prodaj te znacke tom ortaku. zar nemas zelju da ga napravis da izgleda nesto poput ovog crnog?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Comment
-
-
Za sada necu da skidam oznake, mada ovaj crni bas lepo izgleda
Ovo nisu originalne oznake, manje su i tanje, a stavio sam ih na par mesta, cisto onako bzvz.
Ako uspem da uradim lepo stopaljke, gledacu da poskidam sve oznake ako mogu da se skinu bez da se osteti farba, samo bih ostavio desno pozadi fabricki S2 bedz koji treba da porucim.
Comment
-
-
Meni licno je glupo kad se skidaju oznake, takodjer mi je glupo i kad se stavljaju koje nisu fabricke
Inace, lepe ti ove cukice, aj mi ih daj
Comment
-
-
Cukice kostaju boga oca, cesto i preko 100e sa davacima. Uzas
Znam jer sam ih trazio (i nasao) mesecima. Ima ih i sa crnom pozadinom, cak su i lepse, ali u S2 su isle samo ovakve bele.
Anyway, izgledaju odlicno, jos bolje ce kada ih prebacim u crno i stavim u Toyotuwork in progress
Comment
-
-
Comment