nije mi jasno zasto je kupovao razvodnik kad je mogao da zameni samo zupcanik
Koliko sam primetio, covek se ne razume nesto posebno u automobile, a posto ima para ne zeli da se zeza i premoscava bilo sta Ode lepo u Porsche i poruci novo, zameni i teraj dalje.
6000 "ozbiljna cena"? Cena je mala za auto u ovom stanju i delove koje je dobio, skroz ok auto, da mi je ovaj naleteo pre Subarua, ne bismo imali temu o extreme Imprezi nego necemu drugom
The difference between men and boys is the price of their toys
Pametno si kupio auto od ljubitelja sto se odmah videlo, a ne one biiip karavane. Auto je odlican i treba ga cuvati. Nisam znao da ima iskljucivanje ABS, nigde to nisam citao u testovima tog auta - to je ekstra stvar koja je nazalost brzo zamrla medju automobilima iz meni neobjasnjivih razloga. Felne su bezveze, ali to vec nije problem promeniti.
Hehe, pa i ja mislim da 5900e nije mnogo za ovakav automobil i to u ovakvom stanju, plus svi ovi delovi koje sam dobio uz njega i koji nisu uopste jeftini. Drago mi je sto si naleteo na Subaru-a, tako da ja sada mogu da uzivam u ovome
Drzace me ovo mnogo duze nego sto i ja mislim, devojka je poludela kada je videla kako je dobar i ocuvan auto, sedela je sinoc u njemu 10 minuta kada sam ga dovezao i nije mogla da se nacudi kako je ocuvan i lep Rekla je ako ovo prodam mogu i od nje da se oprostim
Super je stvar iskljucivanje ABS-a, a to sam uvideo kada sam imao UR-ove koji su takodje imali tu opciju. Po snegu i ledu ne mozes da stanes kada ABS radi, neverovatna je razlika kada se iskljuci ABS. Secam se da sam bas testirao onako na parkingu i razlika je bas ogromna u korist kocenja bez ABS-a. Prvi modeli S2 sa 3B motorom su imali tu opciju, a kada su uveli ABY motor i menjac sa 6 brzina, morali su da ukinu tu opciju, ne mogu sada da se setim koji je tacno razlog u pitanju, naci cu pa cu ti javiti.
Felne cu za sada da ostavim posto su gume nove, a voleo bih neke 17" sa 225/45/17 gumama.
Comment