Ove male kao pozicije i unutrasnje osvetljenje da, ali za farove ne, to je styling sijalica, sto se tice obasjavanja puta je 0, tj nikako ne sija, vise sluzi za neke skupove kada adekvatno osvetljenje i nije potrebno.
Danas kroz neku zamenu uzeo AEZ felne (cepovi su Alutec ), 17", 8J, ET35, pa cu verovatno opet nazad na 17", ali ovog puta sa gumama 225/45/17, a ove Mangels 16" ce da ostanu za zimski set. Pre toga naravno, komplet sredjivanje i farbanje felni.
E ovo bi po mom ukusu bila prva lepa felna koju ces staviti na auto
Predlog, kad budes sredjivao felne, mozda rub da ispoliras?
Inace to sto pricas za 17' i nase puteve da stradaju trapovi/gume/felne... Ne bih se slozio. Vozim godinu dana 17' na Ford Mondeu, par puta sam opalio udarne rupe i trap je ok, kao sto su i felne. Jedino mi se jedna guma probusila, ali to nema veze sa dimenzijom gume, moglo je i na 13' da se desi. Inace dimenzija gume je 205/50R17, a felne su fabricke, Ronal, 6.5J. E sad da li je do drugacije konstrukcije trapa ili su felne kvalitetnije, ne znam.
Ja cu da budem iskren..., felna je ruznjikava, a za tvoj audi jos ruznija....
Uvek sam govorio da felna cini 80% izgleda svakog auta, takodje, za svaki auto koga prati odredjena linija, datum proizvodnje kao i status, postoji odgovarajuci tocak...
Gde je sad onaj stari vujadin da podari koju pametnu i nadopuni moje misli?
Montirane napokon 17" felne sa gumama 225/45, ali se slabo vidi, vec je pao mrak i lose su slike, ali meni se svidja i kako izgleda i kako se ponasa na putu
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment