Da,akrilna crna-visok sjaj+hrom detalji.I ja jedva cekam da je vidim!
Alfa sprint QV
Collapse
X
-
-
Koju si akrilnu uzeo? Helios (grcka) ili onu Nemacku skuplju, ne znam kako se zove?SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Po preporuci prijatelj,inace osnivaca oldtimer kluba,uzeo sam standox.Kaze da su ubedljivo najbolje!
Comment
-
-
Juce sam odvezao Sprint kod farbara.Kaze da ce biti gotova za 2 nedelje,poceo sam da odbrojavam......
Comment
-
-
tik,tak,tik,tak,tik,tak... to nije ona bombona vec sat koji odbrojavaCekamo i mi sa tobom
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Comment
-
-
Kakav problem
Sta moze da bude problem? Arghh.. ko ce izdrzati do sutra... Ma ne moze da bude VELIKI, mi cemo
problem.
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Ar, nadam se da uredno fotografishesh faze sredjivanja automobila, u suprotnom...
Btw, prichaj kakav problem, daj da reshavamo?!?!
Comment
-
-
Imam vec seriju fotografija pre i za vreme rada na limariji,slikacu i kad bude gotava priprema za farbanje.Problem se ne tice trenutnih radova,a tice se zadnjih svetala.Naime, kreten kod koga je auto bio 4 meseca i koji za to vreme nije nista uradio(u medjuvremenu je auto uradjen kod drugog majstora) je izgleda "zaboravio" da mi vrati zadnja svetla! Inace se stalno seli,ne javlja se na mobilni,ne mogu da ga uhvatim
pored toga mi duguje i kaparu od 100e,ali to je nista u poredjenju sa svetlima.Stvarno ne znam sta da radim,Wiz mi se ne javlja za onu skrsenu sprint iako sam mu poslao PP
Comment
-
-
-
Garaza glavu cuvaSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
-
-
More, more, more! Jesi li nabavio stopke? Kako napreduje?
Comment
-
Comment