Alfa sprint QV
Collapse
X
-
Danas kad sam je slepao od farbara do limara,toliko njih se okrenulo za autom......neverovatno,sta ce tek biti kad se sklopi!!!!!!!!1
-
-
p.s. A ja kad sam mog slepao isto su se ljudi okretali, a ja sam vikao kroz prozor (troje mrtvih)
Pogotovo babe na klupicama i razne njihove price
Dao sam im temu za zvakanje za narednih mesec dana
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Bice slika kad se sklopi,sledece nedelje(nadam se)!
I ja se bojim da nesto ne zafali,kakve sam srece......
Comment
-
-
Sad sam se vratio od majstora,odneo sam akumulator(uzeo sam onaj od 66Ah) i kad sam video auto.........,ali najveca fora je sto su namontirane samo felne,spojler i zadnje staklo,stopaljke su ofarbane u crveno-izgleda BRUTALNO!!!!!!!! Ne znam kako cu izdrzati jos koji dan..........
Comment
-
-
Samo ti izvestavaj, let`s force be with youSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by Sasha...stopaljke su ofarbane u crveno-izgleda BRUTALNO!!!!!!!!
Comment
-
-
Ok,nije problem za datum,a bice i voznje!
Brabus motor je boxer 1.5 - 105ks.
Comment
-
-
-
Slike od juce a
Lepe felnice
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment