Tetkova ergela, nesto trece
Collapse
X
-
Shta bi chachani drugo , nego Skodu!
Nek je sa srecom i da dobro sluzi!
Comment
-
-
Sve cestitke Tetek i da te dobro sluzi.
Comment
-
-
Ostav'te, bre, choveka, pa on je samo uzeo ono shto mu najvishe odgovara... Mozhda su ga konachno proshle "bubice" sa eksperimentisanjem i prehao na tipichan econo "family saloon".
Nego, Tetak, zhelim ti puno srece sa novim autom, da te dugo i dobro sluzhiDobar izbor!
Pozz =]
Comment
-
-
Šta reći, izuzev da vam se svima zahvaljujem na lepim željama.Škodica je ispala kao posledica jedne posete moje malenkosti "Auto Čačku" gde sam se eto požalio da sam bez točkova, pa su se oni malo potrudili i iz momenta mi pronašli auto koji je, hvala Bogu, baš tog dana stigao u zamenu "staro za novo".Škodica je upravo ta sa providnim farovima ali nije ona nova A-5!Motor je baš taj od 66KW.Vlasnik je u "Auto Čačku" odavno poznat kao lik koji vozi 4-5 godina nov auto i onda ga menja!Naravno svi servisi su obavljeni u ovlašćenim servisima a o čoveku dovoljno govori i to da je na 7500 km menjao ulje kakvo je Motul 8100!Auto je bukvalno bez ogrebotine izuzev par skoro nevidljivih pecki na haubi!Enterijer je bukvalno kao nov a u "Auto Čačku" su se potrudili da plac ne napustim u tišini, pa su mi montirali novu muziku.Upravo sam u pregovorima za AL felne a gume na autu su bukvalno nove kao i Bosch akumulator koji je stavljen krajem prošle godine, kako piše u garanciji!Sad mi preostaje da odradim jedan dobar servis kako i dolikuje pred zimu!Kad smo već na temi u servisu su mi rekli da u toku zime samo sipam euro-dizel i da ne dodajem nikakve aditive u gorivo!!??Šta vi mislite o tome???Još jednom hvala na lepim željama!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
sretno tetak,
znao sam da ces se vratiti na VAG
ja mislim da bi bilo bolje da sipas eurod. stalno ne samo zimi,a za aditive neznam,nebi trebalo jer tu vjerovatno vec dodaju nesto protiv smrzavanja nafteHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
Comment