Porsche 944

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • FxIxLxIxP
    CBC Početnik
    • 09.12.2011
    • 3
    • Podgorica, Beograd

Porsche 944

Evo da parkiram i ja jednog od ljubimaca. Inace ja sam Filip, iz Podgorice sam, trenutno na studijama u Beogradu. Auto je u Podgorici. Ovdje u Bg vozim nesto drugo, malo mirnije

Marka: Porsche
    Model: 944
    Kubikaza: 2500ccm
    Snaga: 163KS ili 193KS
    (vjerujte mi da ne znam, ranije godine proizvodnje su imale 8 ventila i 163KS , kasnije ide 16 ventila i 193KS i nosi uglavnom oznaku 944S)
    Ne mijesajte ga sa 944 S2 To je potpuno nov motor od 3000ccm i 211KS, koji se nesto pojacan nastavio ugradjivati u 968 model.
    Godiste: 1988
    Kilometraza: 162 000km
    Boja: Perla bijela
    Centralno: Da
    Klima: Ne
    Servo: Ne
    ABS: Ne (a dobro bi mu dosao, mada dobro koci)
    Polukozna sjedista: Da
    El. sjedista: Da
    El. stakla: Da
    Odnos tezine: 51/49 Naprijed motor (4 cilindra, aluminijski blok) nazad mjenjac i diferencijal.
    Vjesanje: Aluminijska ramena naprijed i pozadi.

Auto sam uvezao prije nekih 4-5 godina iz Francuske. Angazovao sam tamo prijatelja da mi trazi 944 S2, medjutim to sto je on nalazio bili su u dosta losem stanju, velike kilometraze... Ovaj mu je iskrsnuo i nisam se mnogo dvoumio. Kad mi ga je dovezao iz Francuske, auto je totalno rasturen , spreman za kompletno lakiranje i pretresanje. Zamijenjene su neke sitnicice, uradjen servis, zamijenjeno komplet kvacilo,ulje u mjenjacu i diferencijalu, glicerin, kaisevi, natezaci,sve to sto ide... Auto je lakiran(nije mu mijenjana boja) i sklopljeno opet kod mene u garazi (jer znam kako majstori vode racuna o kopcama, kederima,lajsnama, plastikama,...)
    Evo i neke slike:

A zamislio sam u nekom predstojecem periodu da napravim nesto ovako:

• -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Odg: Porsche 944

Lep primerak 944 vidi se da ga mazis i pazis samo tako nastavi ! Inace na forumu imas strucnjaka bas za ovaj model (ale944) pa ako ti treba neka pomoc javi mu se on ih poznaje u dusu .

Pozz Miki
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Oduvek sam voleo 944... Mnogo mi se svidja ta linija, ali nikada nisam imao prilike da ga provozam... Iako nije Carrera, siguran sam da je vrlo zabavan za voznju....
      Bojim se da su delovi papreno skupi, kao i za svaki Porsche...

Svaka cast na izboru i da te sluzi koliko god ti zelis....
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• vlada26
        CBC Početnik
        • 20.06.2012
        • 7
        • smedefrevo

lepa masinica..

Comment

Working...
        X