Ove felne su idealne za W126, ali mislim da 190-ki ne bi bas lezale. Za nju su prava mera polumeseci sa isturenim rubom kao sto Myokis ima na svojoj. Savrseno joj stoje!
Napokon namontirao gume - Fulda Carat Exelero 225/50R16. Odusevljen sam! (@mikimazda - Dobro je! Necu te lincovati... ) Odlicna trakcija, tihe, na neravninama manje trese nego na zimskim 205/65R15. Toliko dobro drze da je tesko proklizati - nazalost Jutros sam malo stisnuo na obilaznici (150-160, nije bilo uslova za vise) i stvarno je "sve 5"
Cisto da se podijelim informacijama - danas me na semaforu lik sa Saxom nabio u gepek. S vana se nista ne primijeti osim malko pomjerenog branika ali zadnja vrata ne mogu da se zatvore. Poenta - iskrivljen pod i zadnji lim (izmedju stopki). Mora da se "nateze"
Svecano sam odlucio da ga prodajem za neku simbolicnu cijenu
BTW Rijec je o Roveru, da ne bi ko slucajno pomislio...
Pa, jos ne znam sta i kako - cuce se...
Kao sto rekoh, s vana se skoro nista ne primijeti - iskrivljeno je ispod branika (koji cak ije ni pukao) i tapacirunga. BTW U PL ne daju lako totalku...
jaoj...pa koja je razlika?alfa ili svedska alfa?
ajd sta god da kupis neka bude sa srecom,samo nemoj slucajno cigansku srecu da prodas onda ima da te kunem ....
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment