W126 280S
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lijep auto.Daj neke podatke o njemu.
Comment
-
-
nisam ljubitelj styling-aalu-feluge su pod "usput" (moje misljenje - nema ljutis!)
sto se tice specifikacija:
1396ccm 103KS@6000rpm, 135Nm@4000rpm, promijenjen izduv na MG X-power (metalni kat, protocni srednji, izdasniji zadnji lonac, FI 56mm), popravljen usis, optimalizovano paljenje (silikonski kablovi, bolje svjecice, limit na 7200rpm), sve to pri 900kg auta
a ako ostane ( ako ga ne zamijenim za lancia kappa) ide u njega soft turbo - trebalo bi da bude ~170KS i ~200NmZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
ne kontam...
a sto se tice turba - pri 0,4-0,5bar snaga je oko 150KS a pri 0,7 oko 170KS (potvrdjeno u praksi - razgovarao sam sa likom koji je ubacio turbo i trka se na 1/4 mada mi to nije prioritet). serijski elementi drze do 0,9-1,0bar ali necu da ga mucimZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
roverovu principu je to 1.4 sa smanjenom zapreminom do 1.1 (a ne 1.2 - nisam cuo za takav) i mislim da je SOHC. uopsteno uzevsi svi motori iz K-series su jednaki a razlika je samo u provrtu i hodu. s vana ne mozes da poznas koji je motor u pitanju
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
U pravu si taj motor u 25-ci zaista izgleda poveliko,mislim spolja gledano!Auto sam video na placu "Verona".Nisam proveravao podatke (1,1 ili 1,2) ali mi je tako rečeno!Snaga je sigurno 55 KW!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by WizGledao sam kataloge iz 95 god u kubik ista zapremina i veoma slicne snage kao za Hondu konkretno se radi o 416Si koji je drugar kupio,da nije ipak Honda
na nove motore ne pase nista iz starije serije
sto se tice "displeja" - obican elektronski in/out termometarZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment