Peugeot 307 SW 1,6 2003.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stexman
    CBC Početnik
    • 13.04.2007
    • 2
    • Novi Sad - okolina

Pozdrav svima,
    resio sam da menjam fabricku muziku u 307-ci SW, i imam problem sa identifikacijom pinova fabrickih ISO konektora.
    Prevrnuo sam internet i jos nigde nisam nasao raspored pinova kao sto je kod mene na autu. Pricam o konektoru za napajanje uredjaja, ne o zvucnicima.
    Sta se desava: Kod mene je situacija da kada se ugasi auto ugasi se i radio, ali posle toga ja bez problema mogu da upalim taj radio da svira sve dok auto ne udje u "Economy Saving Mod", iako je kljuc izvadjen iz brave.
    Zatim primetim da su izvodi za napajanje totalno razliciti od bilo kog ISO standarda.

Po ovoj shemi nije a ona je najcesca na netu. Kod mene je na B polju napon 10,5 V kada je kljuc van brave. Cim se da kontakt napon pada na 0V.
    Na polju E gde treba da je posle kontakta 12V a pre kontakta 0V, konstantno 0 bez obzira na kljuc.
    Na F je 0V a posle ukljucenog kontakta 12V. A po shemi tu ne treba da imam uopste zicu. Da li je to stvarno kontakt sa kljuca ili napajanje za antenu neznam kako da proverim. Jer ako je napajanje za antenu, ono trpi maksimalno 300mA struje i postoji mogucnost da napravim problem ako na to zakacim napajanje DVD-a.

Ono sto me jos zbunjuje je izgled konektora jer svuda na slikama pored konektora ima i osigurac samo kod mene nema.
    Evo slike i mog konektora(crni je napajanje). Zice su totalno u bezveznim bojama.

Jel zna neko pravo stanje izvoda na ovom autu? Kontakti B i C bi trebalo da su kontakti za komande volana?
    Oduzih ja,
    hvala unapred na pomoci.

Comment

Working...
    X