za ovo ti skidam kapu, do sada najzanimljiviji prevoz! Koja je cifra u pitanju ako nije tajna?
Supercharged Chevrolet Camaro Z28
Collapse
X
-
Originally posted by stevak View PostE ybga...ovo je isto kao da si pitao damu za godine. Pa valjda znaš da ljubav nema cenuBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
Nije
Originally posted by hagor View PostA, jbg, znam da fabricki primerak vredi oko 2500(mada posto je ovo Srbija i to je pitanje), ali auto sa ovakvim doradama, ovako malo km i servisnom istorijom, to je nesto sasvim drugo, tj verovatno jedini primerak na teritoriji Srbije te me shodno tome interesovalo koja je cifra za takav primerak... takodje me i interesuje kakvo je stanje sto se tice odrzavanja, s obzirom da zivimo u Srbiji i da su ameri, a pogotovu ovi stariji slabo zastupljeni kod nas, kakva je cifra odrzavanja i da li moraju devoli da se narucuju iz USA ili ipak moze ovakvo vozilo da se odrzava u Srbiji... nisam kupac ovakvog modela ili uopste starijih amera, ali me cisto informativno zanima, ako bi vlasnik podelio sa nama. Ako ne, opet tu sam i pratim temu dalje . . .
Ovaj crveni bez sive strafte je drugarov
Comment
-
-
Da, Zoltanov. I u perfektnom je stanju ( nemam pojma koliko je presao, ali znam da je perfektno odrzavan )
Znam i taj crni, ja ga demontirao- kad su zoltanu trebale neke sitnice pre farbanja.
A sad da vidis ovaj crveni nakon farbanja i sredjivanja
Comment
-
Comment