Supercharged Chevrolet Camaro Z28

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hagor
    CBC Senator XXL
    • 05.12.2007
    • 362
    • Krusevac

za ovo ti skidam kapu, do sada najzanimljiviji prevoz! Koja je cifra u pitanju ako nije tajna?
    BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
    Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• shone190
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2004
      • 1877
      • Beograd
      • Dodge Charger 8.1l

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by hagor View Post
        Koja je cifra u pitanju ako nije tajna?
        E ybga...ovo je isto kao da si pitao damu za godine. Pa valjda znaš da ljubav nema cenu
        ex SAABotražitelj

Comment

• shone190
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2004
          • 1877
          • Beograd
          • Dodge Charger 8.1l

Malo sam se igrao sa felnom od Pontiac-a i da se videti koliko je velika razlika u trapu, ovaj ET ne moze ni blizu da stane na Z28.

Comment

• hagor
            CBC Senator XXL
            • 05.12.2007
            • 362
            • Krusevac

Originally posted by stevak View Post
            E ybga...ovo je isto kao da si pitao damu za godine. Pa valjda znaš da ljubav nema cenu
            A, jbg, znam da fabricki primerak vredi oko 2500(mada posto je ovo Srbija i to je pitanje), ali auto sa ovakvim doradama, ovako malo km i servisnom istorijom, to je nesto sasvim drugo, tj verovatno jedini primerak na teritoriji Srbije te me shodno tome interesovalo koja je cifra za takav primerak... takodje me i interesuje kakvo je stanje sto se tice odrzavanja, s obzirom da zivimo u Srbiji i da su ameri, a pogotovu ovi stariji slabo zastupljeni kod nas, kakva je cifra odrzavanja i da li moraju devoli da se narucuju iz USA ili ipak moze ovakvo vozilo da se odrzava u Srbiji... nisam kupac ovakvog modela ili uopste starijih amera, ali me cisto informativno zanima, ako bi vlasnik podelio sa nama. Ako ne, opet tu sam i pratim temu dalje . . .
            BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
            Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• TT600
              CBC Početnik
              • 21.07.2009
              • 8
              • Vrsac

Nije

Originally posted by hagor View Post
              A, jbg, znam da fabricki primerak vredi oko 2500(mada posto je ovo Srbija i to je pitanje), ali auto sa ovakvim doradama, ovako malo km i servisnom istorijom, to je nesto sasvim drugo, tj verovatno jedini primerak na teritoriji Srbije te me shodno tome interesovalo koja je cifra za takav primerak... takodje me i interesuje kakvo je stanje sto se tice odrzavanja, s obzirom da zivimo u Srbiji i da su ameri, a pogotovu ovi stariji slabo zastupljeni kod nas, kakva je cifra odrzavanja i da li moraju devoli da se narucuju iz USA ili ipak moze ovakvo vozilo da se odrzava u Srbiji... nisam kupac ovakvog modela ili uopste starijih amera, ali me cisto informativno zanima, ako bi vlasnik podelio sa nama. Ako ne, opet tu sam i pratim temu dalje . . .
              Nije jedini u Srbiji. Ima ga moj drugar u VS, sad nisam sig. dal je 2, 3 god stariji. Letos smo ga sredjivali ( farba, ... ) mada ga vozi vec 3,4 god. Veoma je zadovoljan ( voli takve stvari i nezali para da ima ono sto voli )

Ovaj crveni bez sive strafte je drugarov

Comment

• shone190
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2004
                • 1877
                • Beograd
                • Dodge Charger 8.1l

To je Zoltanov Camaro 1994g, od mene je kupio od onog proslog crnog celu skoljku za delove i nije isti, nema supercharger i presao je 4 puta vise od ovog

Comment

• TT600
                  CBC Početnik
                  • 21.07.2009
                  • 8
                  • Vrsac

Da, Zoltanov. I u perfektnom je stanju ( nemam pojma koliko je presao, ali znam da je perfektno odrzavan )

Znam i taj crni, ja ga demontirao- kad su zoltanu trebale neke sitnice pre farbanja.

A sad da vidis ovaj crveni nakon farbanja i sredjivanja

Comment

Working...
                  X