Meshavina par tekila i par piva Techno zlo vishe ne uzimam ni kap kad vozim, od sada samo limunada
@Cepa D
Jaoj bre znash li ti koji sam ja baxuz?! Sredim felne, enterijer, stavim nove gume... 2 dana kasnije mi odu kablovi na razvodnoj i crkne mi akumulator! Stavim kablove i akumulator, uzmem MP3 za kola meni crkne plin i onda josh ojadim desnu stranu . A i retrovizor i tu stranu kola su mi vetj odvalili na parkingu u Zemunu. Shta da ti kazhem... Da nisam baxuz ? Ha vazhi!
Mislis da si baksuz?Pazi ovo
Kupim auto i odvalim ga od zivota posle 10 dana!Extra autic!Taman spremio parice za plindzu i mjuzu kad ono BAM!!!!A da da ne pricam da sam pre toga ceklao tablice za drugi auto 5 meseci i isto toliko bio bez auta!
Inace nikada ne pijem vise od jednog maog piva kad vozim i to retko radim!
Pazi Mudra, po rank-u baksuza ti si nishta, kani je vec tu dosta dobar, ali ipak sam ja ne pri je biv. Da nebi duzio ovu off-inu recicu samo da sam dao auto da mi se malo plastikice i vrata utegnu i ostao je tamo 4 meseca. Josh ga nisam dobio, kako se reshi jedan problem dodju 2 i sve tako, pazi kad sam chak i majstora morao da ohrabrujem, chovek je u depresiju pao.
Ali nema, ako hocesh KOLA mora mnogo da se trpi.
Yugo, od toshinog bunara do kruzhnog toka novi beograd, malo si se gazio sa jednim crnim autitjem, ako si to bio ti
@Cepa D
Znam, ali trenutno sam u takvoj situaciji da nemam zhivaca ni za shta, a kamoli da me tera maler dan za danom... Mada odluchio sam da utegnem kolica maximalno.
kad smo kod baksuza da i ja kazem koju. kada sam vozio juga naleteo mi jedan period (negde oko tri-cetiri meseca je to trajalo u proseku tri puta nedeljno) kada sam ga kacio grebao cukao i kidao retrovizore kidao razne stubice i znakove po porkovima itd itd i sve to prodje i ja resim da sredim "auto". palo peglanje i farbanje ispadne "auto" ko bonbona posle svega sto je mucenik preziveo. i tako jos nisam uspeo da stavim branike na njega krenem ti ja sa bratom u zemun i na gazeli me stigne neki baja sa nekom starom ladom sa nekih stotinja na sat i ni pokusajem da prikoci a ja sam stajao u koloni. tako ja opet resim da sredim taj "auto" isecem ga na pola opet ofarbam i sredim ga odem na more i lik ne uspe da smota tristaca i napravi mi jednu lepu crtu preko celih vrata i zadnjeg krila. i tako sam ga na kraju i prodao. toliko o baksuzluku
Hahhha evo ga i cocolo... Ma prijatelju shto bi se ljutio... Odluchio sam da netju da ga prodajem... Def. tju da ga sredim... Stavio sam MP3 u kola, sredio juche amortizere (oba prednja prepakovao i napunio), ishao na centriranje trapa, i to je to. Na njemu vishe nemam nishta da radim sem sitnog styling-a, enterijera, i malo limaru na desnoj strani. Ah da idem kod elektrichara da mi uradi nove instalacije i da mi napravi da sve radi (imam po def.-u el. shiber, retrovizore, gepek iz kabine da se otvara, maglenke), tako da kad to zavrshim (elektrichara i limariju) onda se bacam na sredjivanje automobilchitja
Ajmo ovako. Sredjena desna strana koliko je moglo, sredjeni amortizeri, kleshta na diskovima, enterijer, kablovi na razvodnoj kapi, ubachen MP3, uglancan auto, centriran trap... Evo slika pa da chujem komentare
P.S. Evo vam snimak kontrolne table i broja obrtaja... mali zapis turiranja, chisto da se chuje zvuk mog porschejca sa izduvom od VR-a
Link 3.27MB, QuickTime format (.mov) koga ne mrzi neka skine pa nek oslushne i pogleda...
Comment