Ok, evo ga autic. Uslikao sam nesto danas....Kako da krenem... auto je 78 godiste, 1300 ohv, 4 brzine, najosnovnija verzija. Auto je bio svetlo zut u originalu, farban je pre mnogo godina i verovatno nebi opstao da nije to uradjeno i verovatno nesto malo zasticeno. Sajtne su povrsinski korodirale, vidi se da su menjane i verovatno tanje nego fabricke. Interesantno da ni jedan rub nije propao...Ispod nema rupe nesto je krpljeno al za sada to nije nista strasno, nista ne otpada, nema hrane za koke
Ima u zadnjem dzepu jednu rupicu kao i napred iza tablice fali malo vece parce. Ostalo se vidi na slikama 
Auto sam uzeo za 300 eura medjutim odma je morao da se zameni ceo zadnji trap jer je diferencijal bio los i nije mogao da se opravi. Uglavnom stavljen je od lade 1300 (drugi ne znam gde da nabavim za neke razumne pare), uz neke prepravke sad je identican kao i fiatov, znaci amortizer ide kroz oprugu itd.
Ima jedna slika gde je raskupusana tabla sa osiguracima uglavnom nesto se zapalilo pa je to prepovezano na bolju od 132 ali sad ostaje kupus sa dodatkom pojacanog zvuka motora u kabini
videcu to nekako da resim...
Motor pali i radi,(ima neki missfire kod kretanja sa malim gasom povremeno?) ima gasnu instalaciju...u kakvom je stanju sve to nemam blage veze. Zamenjene su neke stvari, kablovi razvodnik itd. Ne znam koliko tacno trosi odoka oko 13 litara gasa, al vidim da varira od mesta sipanja. Ulje kakvo je ne znam kao ni filter, u normalnoj voznji trosi izmedju pola litra i litar na 1000 km. Duva na sipku i na cep. Nisam pri parama sad pa kad zamenim sve lepo javljam, za sada dolivam viskol...Takodje svecice su neke bezveze bosne...
Uglavnom auto ide vozim se jedno mesec dana, uzasno je spor
Ima 155 gume smesan je ko crtani film al to je to za sada
Jako lepo se vozi i lezi... ipak bez 1600 motora i nekih recimo 175 guma nema govora o nekoj brzoj voznji, ne vozim ga preko 80, a moze da dobaci preko stotke u ovom stanju. Ukupno sam dao za auto sa popravkama 400 eura, gas je atestiran jos 2 godine. Registrovan, na moje ime 650 eura.
Dopisacu jos kad se setim...slab mi je upload pa cu polako dodavati slicice

Auto sam uzeo za 300 eura medjutim odma je morao da se zameni ceo zadnji trap jer je diferencijal bio los i nije mogao da se opravi. Uglavnom stavljen je od lade 1300 (drugi ne znam gde da nabavim za neke razumne pare), uz neke prepravke sad je identican kao i fiatov, znaci amortizer ide kroz oprugu itd.
Ima jedna slika gde je raskupusana tabla sa osiguracima uglavnom nesto se zapalilo pa je to prepovezano na bolju od 132 ali sad ostaje kupus sa dodatkom pojacanog zvuka motora u kabini

Motor pali i radi,(ima neki missfire kod kretanja sa malim gasom povremeno?) ima gasnu instalaciju...u kakvom je stanju sve to nemam blage veze. Zamenjene su neke stvari, kablovi razvodnik itd. Ne znam koliko tacno trosi odoka oko 13 litara gasa, al vidim da varira od mesta sipanja. Ulje kakvo je ne znam kao ni filter, u normalnoj voznji trosi izmedju pola litra i litar na 1000 km. Duva na sipku i na cep. Nisam pri parama sad pa kad zamenim sve lepo javljam, za sada dolivam viskol...Takodje svecice su neke bezveze bosne...
Uglavnom auto ide vozim se jedno mesec dana, uzasno je spor

Dopisacu jos kad se setim...slab mi je upload pa cu polako dodavati slicice

Comment