Plan je bio da ponovo pravim branik kada nabavim vitlo
Ali u medjuvremenu mi je skrenuta paznja na nesto drugo. Na oba branika cu da stavim po jedan univerzalan 'konektor' od 1 1/4" koji sluzi za montiranje kuke za prikolicu, kuke za izvlacenje, vitla, nosaca za bicikl, nosaca za dugacak teret, pomocnog stepenika itd... Ima puno stvarcica koje se prave da legnu u to.
Bice gotovo sutra (najverovatnije) pa cu postaviti slike.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Posle lambda kontrole sam stavio i V line svecice i nove kablove. Super je isao ali onda je pocelo da me zeza paljenje... Sad sam to sredio pa trebam opet da nastelujem Loveco pa cu videti za potrosnju.
Bullbar i zadnji branik su zavrseni i ofarbani osnovnom bojom:
Evo i poredjenja polozaja starog i novog branika. Novi je malo kraci i podignut na gore da bi se popravio prilazni i izlazni ugao.
Sledece nedelje zavrsna boja (ovo je osnovna). Planirao sam da prefarbam u mat crnu...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Malo smo se igrali po Ravnoj Gori u nedelju.
Dve Nive i dva Granda, ali smo jednu Nivu parkirali pored puta na samom pocetku zbog problema sa menjacem
Nema veze, zato smo Grandu popravljali servo (puklo crevo), popravljali komandu reduktora i izvlacili iz blata . Dzabe mu "tri i po motora i 5200 kubika" kada nije Niva (nhf KKK)
Taman kad sam se probio do Drazine (Mokre) pecine i nameracio da krenem uzvodno u njenu dubinu saznao sam da kolega u Jeepu ima problema pa sam odustao od speleoloske ekspedicije i pohitao mu u pomoc.
Naravno, posle sam morao da mu pokazem kako se to zapravo radi . Levi tragovi su od moje Nive, a desni od Cherokeeja:
Ali da je bilo duboko i mekano, jeste. Evo dokle sam se ja umocio kada sam prolazio... Posle smo svi prosli, fora je zaleteti se i iskoristiti inerciju za prolaz kroz blato, drugacije nije bilo sanse.
Samo radi objektivnosti, moram da dodam par reči
Mog granda je zaglavila moja rođena žena, naravno i izvalila ručicu reduktora u nastupu panike. Za to vreme ja sam tražio dete po šumi i navodio ostale ka pećini, tako da sa zaglavljivanjem nemam nikakve veze, majke mi
Nemoj vishe da dajesh zeni volan... zbog takvih slika se legenda o ladi preprichava godinama kako je nezaustavljiva.... a ja se sa svojim cherokee-je nikad nisam zaglavio....
Comment