Mobil 10W-40 sipaš u nju? Zar nebi bila bolja neka 10W-60 sintetika za taj motor?
Moje turbo igračke
Collapse
X
-
Ne znam, kazu da je za ovaj motor neredovno menjanje i polusintetika stetno. Zbog stvaranja uljnih naslaga koje zacepe sve zivo unutra. Ja sam odmah po kupovini zamenio karter jer je stari malko pustao, u starom nije bilo nicega a sito je bilo ok. Menjam na 10-11 000 i to je to. Mada da finansije dozvoljavaju bilo bi i ranije.
Comment
-
-
Presla je ravno 230 000 km, pravih. Motor je rekao bih odlican. Kapiram ako mirno radi i ne dimi ni na cepu ni na auspuhu a usput ne guta ulje da je to sve ok :-) Pricao sam sa par ljudi koji voze 1.8t i kazu da trosi svaki u principu ulje od 1 do 3 l. Sto se tice tog Motula, ne znam po cemu je bolji? Ja iskljucivo sipam Mobil ulje, i do sada nisam imao nikakvih problema sa istim. Takodje auto vozim svakodnevno i 90 % voznje je u normalnim uslovima. Hteo sam da sipam Mobil 5w50 ali ga u Va nema. Mozda sledecu zamenu, ako ne prodam auto. Inace sam do sada generalno zadovoljan sa autom, i mislim da se u dizela ako bog da vise necu vracati.
Comment
-
-
-
-
Šta zbunjuješ ljude, ona nije imala mačku ova ima
Comment
-
-
Ma slikas auto boljim aparatom i dobijes zivopisnije boje
A nesto mi se ne da ta Tojota, kad god podjem da kupim Tojotu ili BMW, vratim se kuci sa Skodom. A kad je Korac rekao da ovu Skodu treba kupiti onda coveku sve bude jasno
Comment
-
Comment