Swirlova ima naravno, i zbog toga sto je auto ceo u prvoj boji, ici ce samo fina pasta i neki vosak. Jer je lak jako mekan, i ne zelim da dobijam nervni slom pri svakom pranju. Ovako ce stanje biti poboljsano dosta, i fina pasta ce dosta da izvuce. Nece biti savrseno, ali ce biti meni lakse zbog odrzavanja. Mada kod mene se nikad ne zna
Hvala drugari. Sta da kazem osim da imam osecaj da vozim drugi to jest nov auto. Toliko je ova crna utegnuta. ocuvana da je prosto neverovatno. Uzeo sam je iz razloga sto sam znao auto od ranije, i kockice su se slozile da ja moju prodam, krenem da trazim auto a ova se u tom trenutku prodaje. Usput sam imao i srecu da kazem, jer je auto bio prodat meni ispred nosa, medjutim kupac nije imao sve novce odjednom da iskesira pa je vlasnik meni dao prednost. Auto ima pravih 125 000km, servisna od prvog dana sa svakim servisom upisanim. Prosle godine prvi put vozena zimi, na kanalu auto izgleda kao nov, sraf jedan nije zardjao sto cu i slikati. Nove gume, uradjen veliki servis pre 6-7000km. Hauba i branik nisu unisteni kamencicima a u prvoj boji su kao i ceo auto. Po prici bivseg vlasnika koji je isao da je kupi, zatekao je auto u garazi na klocnama kod prvog vlasnika. Moze sve ovo da deluje kao da hvalim auto ali jednostavno sve je tako, ja mislim da duzi vremenski period ovaj auto necu prodavati. Jeste Skoda, ali kakva je takva je ona je moja, jos je vrhunski ocuvana, jos je turbo. Tako da sam trenutno u fazi ''kuce u liftu '':-)
Uradjen redovan servis na 125400 km. Ulje kod mene klasika, Mobil 3000 5w40 i svi filteri. Pregledan trap, trunke lufta nigde. I naravno opran, zanimljivo je voziti crn auto. Malo malo pa je cist, to jest redovnije se pere od srebrne . Slika sedista, onako nije strasno prljav auto unutra. Ovu godinu ce preskociti dubinsko. Sve u svemu kupio sam auto kakav sam i ocekivao i vozim ga sa uzivanjem. Jeste Skoda ali meni ne skodi :-)
ispravno je: skoda je skoda ali je moja druze brano.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment