Pontiac firebird trans am 5.0
Collapse
X
-
Biće kao nov
Malo sam ti poredjao slike
Comment
-
-
Nema veze i drugima redjam slikeVerovatno misle da se to nešto pokvarilo pa su se same poredjale
Kad ubacuješ slike staviš kursor tamo gde želiš da bude slika a ako ubacuješ više odjednom onda ih posle isto tako poredjaš sa kursorom, kao da uredjuješ tekst
Malo vas je koji nešto radite pa mi nije problem da poredjam
Comment
-
-
malo off-a...crvenog je dugo "posedovao" kragujevacki mehanicar/plinadzija Cange...kratko je bio kod mog poznanika i nije bio u losem stanju, bas naprotiv...iznenadio sam se kada sam video "raskupusanu" skoljku...ako ti nije problem, napisi koju informaciju o crvenom ako je imas...bas me "kopka" gde je zavrsio i zasto je doziveo takvu sudbinu...drago mi je pak sto ce kod tebe zapoceti novi zivot, ako se to tako moze reci...samo napred
Comment
-
-
I taj zuti i crveni sam kupio od Zorana iz novog sada i on je hteo da napravi od dva komada jedan kako treba i kako on kaze kupio ga bez motora i menjaca jer je nekim proslim liku pukao blok na motoru pa je taj motor zavrsio u gvozdje i crvena skoljka ostala bez motora i menjaca. Zoran ipak dize ruke od svega toga i kupuje neki treci pontiac, zuti stavio na oglasi ja ga kupio a crveni je poceo da komada u delove polako ali sigurno . Vozio sam zuti skoro 2 meseca dok je imao registraciju i posle isteka resio da ga uradim ali pri rasturanju videh da je auto bio havarisan i da je neisplatljivo raditi na toj skoljki dalje i eto dodjoh na ideju da uzmem i taj crveni koji ima cudesno zdravu limariju koju ja ipak resavam da kupim jer bilo je ili baciti zutog u otpad i rasprodati delove nekad ili mozda nikad, ili kupiti i crvenu skoljku i uraditi detaljno jedan i opravdati ulozene pare. I eto ovaj rad ce potrajati vise meseci pa videcemo sta ce ispasti i da li cu istrajati do kraja.
Znaci da ne bude zabune sad je aktuelna crvena skoljka a sa zutog skidam polako delove i premestamLast edited by Ivica; 06.11.2014, 04:45.
Comment
-
-
zapisi negde sifru da ne otvaras svaki put nalog kad hoces da okacis fotografije.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment