Lepo ti je prevozno sredstvo, sledeci put ga slikaj preko dana. Bas sam pre neki dan slusao o Skyline-u kako je mocna masina,a i ovaj od burazera izgleda super.
Integra Type R
Collapse
X
-
Da zamenuo sam civic za integru, ipak je ovo bolje, ne bas mnogo sto se tice snage ( i civic je bila 1.8l vtec) ali ovo je nekako vise kompletno, sjedista, suspenzija a i bolji motor, menjac itd
.
Auto je 2000god kad sam ga uzeo imao je 34000km a cena je $23000 plus $900 prepis, dosta povoljno sa tim kilometrima, auto je strava prosto ga obozavam.
Comment
-
-
Kod nas su se prodavle samo 98 godine i bilo jih je samo 36 tako da rjetkos ali zato drze cjenu od 11000 do 12000evra se vrte ali je jako tesko naci da nije lupana mozda jih ima jos 5 komada ja sam jednu hteo da kupim ali kad sam je digao na kanal samo da zapalaces sta je covjek uradijo od kola
U cjeloj evropi je bilo prodanih samo 2000 komadaa svaki motro njihov je rucno sastavit
To su prava sporstka kolica
Comment
-
-
Konacno si predstavio ZVER!!!
Sad moze i pobesneli MAX da ti zavidi
PS snasao bi se ja i sa volanomwww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Extra , sve pohvale i za jedan i za drugi auto....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Evo konacno sam uradio i novi iduv, posle dugo razmisljanja itd odlucio sam se za varijantu koju su mi mnogi predlozili, a to je da radim custom system, to jest da batalim uzimanje nekog sistema koji nosi poznato ime (5zigen, HKS, Apexi itd)
Ceo sistem je uradjen od mild-steel i prekriven je nekom farbom koja je je kao dobra za toplinu i zastitu od progorevanja itd (neznam bre ni ja, uglavnom kazu da je to dobro), ceo sistem je 2.5" sa mandrel bend (svuda je 2.5") a takodje sam uzeo i novi muffler, normalno cannon dizajn, sve to zajedno kostalo je $600 sto je dosta jeftino, to jest duplo jeftinije nego da sam uzimao nesto sa poznatim imenom (taj nema ni jedan ispod $900 plus ugradnja).
Nisam terao auto na dyno tako da neznam eventulane dobitke KS ali definitivno se oseti da auto bolje vuce, pogotovo u visokim obrtajima, zvuk je stvarno mocan, kao kod trkackog auta, pogotovo kad je na nekih 7500-8000 obrtaja.
Evo par slika
Takodje sam uzeo dva sata, jedan za temperaturu vode a jedan za pritisak ulja, jos ih nisam ugradio ali i to bi trebalo biti u narednih par dana.
Comment
-
-
lijepa hondica
sta je uradjeno od izduva? posto si vec pisao da imas drugu granu (a i vidi se na slikama), ali sta je sa ostatkom? na slici je samo zadnji lonac pa zato nemam pojma
2.5" je malko pretjerano ali ako ces ici u dalje modifikacije onda OK. mislim, znam da se sad fino cuje (mada sam se ja izlijecio od sportskih izduva poslije malo duze voznje u bravo HGT sa racing izduvom) i bolje se ponasa na (svima nam dragim) visokim obrtajima, ali ces da izgubis na niskim. ali ko jos vozi VTEC ispod 5000rpm
sto se tice farbe - predpostavljam da je to neka bitumenska masa. naime, zadrzavanje temperature ubrzava protok gasova (ugrubo). to i jeste poenta stainless izduva, osim toga sto traju koliko i autoZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Neznam vamo svi preporucuju 2.5" za type R, fabricki je 2.25", planiram jos koju sitnicu na motoru tako da ce biti taman. Mislim da sam dobio malo ekstra zivosti i na nizim obrtajima ali na visokim dosta vise.
Sada sam uradio ceo novi catback (onaj stari je zavrsio u otpadu za metal), sada imam uradjen ceo iduv, znaci od izduvni grana iz motora (4-1 koje su super za top end) do celog ostataka izduva, jedina stvar koju jos treba da zamenim je katalizator, hocu da stavim veci koji ce da bude takodje 2.5" tako da ima sto manje restrikcije, trenutno je 2.25".
Comment
-
Comment