Skrati crevo.. a koji je isparivač, možda ne curi na crevetu...
FIAT Punto mk1 Verde
Collapse
X
-
-
Znao sam da je taj isparivač... To je kreten namestio tako da je izlaz uglačao kao pasja aja pa mora baš lepo da prilegne crevo i da se lepo stegne.
Prekontroliši sa vremena na vreme, popusti stega i stanji se crevo. Isto važi i za gas.
Comment
-
-
Kako sam letoske uspeo da izgubim jedan daljinski za otključavanje/zaključavanje a pre par dana da pokvarim drugi morao sam da kupim novi modul na Bubanj potoku juče
Iskoristio sam žice od starog i samo ih nastavio:
Na kraju je izgledalo ovako:
Sad sve šljaka a imam i dva nova daljinca
Elem nastavljaju se problemi sa kapanjem antifriza kod isparivača i sad vidim da je napuklo crevo, pa me zanima koji je ovo fi i gde da kupim kvalitetno crevo?
Misli se na ovo tanko crevo gde se vidi ova siva, plastična račva.
Comment
-
-
Prečnik je 16 a crevo ima kod gasadžija, to je po izgledu staro koliko i ja otprilike...Probaj da nadješ i ta kolena od aluminijuma...
Comment
-
-
Neka naseku i meni jedno 30 metara
Comment
-
-
Uzeo sam Parker crevo i neke pojacane selne od kojih je jedna vec oblajznulaMetalni, ugaoni nastavak sam dobio na poklon od Vlade Errora. Obican nastavak nisam ni kupio pa je ostao stari ali cini mi se da je dobar. Zamenio creva, selne i taj jedan nastavak. Sipao antifriz nazad i krenuo da ispustam vazduh ali nisam stigao da zavrsim. Sutra slike...
EDIT:
Evo i sličica:
Staro vs novo:
Done:
Last edited by sErGiO; 28.12.2015, 21:59.
Comment
-
-
Jutroske skinuo akumulator sa punjača i ubacio u auto. Zaverglao je bez problema, videćemu sutra kako će da se ponaša. Usput mi je izgleda riknuo ili neki osigurač ili muzika u kolima jerbo radio više neće ni da bekne
Comment
-
-
To mi se pre neki dan desilo na puntu 2002 jednom a fiat bar ti stariji ne traze kod (original muzika) .Akumulator skidan posle toga muzika ni da bekne kao kod tebe.Probaj svasta drzi dugme zovi vracare ma jok mrtav.Na kraju izvadim ceo radio izdzekujem ga vratim odmah upali.Na kraju sam zakljucio da su vracare to popravile samo se pogodilo ovo sa izdzekivanjem
Comment
-
Comment