E da, ako ti treba nesto sa ebay cimaj Rajmaxa. Najpovoljnije, najbrze i bez ogranicenja na na cifru ili gabarit.
Citros C4 II
Collapse
X
-
Sve u svemu izašlo me 13 tisuća dinara i pola tone živaca. Ako nekad nekom zatreba majstor za Citroen moja najiskrenija preporuka ide za Blažu Đukića iz naselja Plavi Horizonti u Zemunu. Čovek zna šta radi.
Danas mu sledi pranje, u****vanje, lickanje i slikanje a sutra pravac oglasi
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostNiste do kraja upoznati sa pričom o tome kako je došlo do toga da uzmem baš ovaj auto. Kao što već rekoh u prvom postu bila je to neka suluda kombinacija.
Priča ide otprilike ovako: Pre par meseci koleginoj ćerki su dijagnostikovali tumor, na sreću benigni. Međutim operacija kod nas se još uvek radi po starinski, razrežu te ko, da izvinete, svinju pa se posle oporavljaš mesecima. Pritom je žensko u pitanju pa shvatate da takvi ožiljci nisu baš od pomoći mladom ženskom čeljadetu u budućem životu. Stoga je lečenje moralo da se obavi u inostranstvu, gde se to radi laproskopski i gde se izlazi iz bolnice za 2 dana i to maltene bez ožiljaka. Ali znate i sami da to košta ko svetog Petra kajgana a mi pritom živimo u sVrbiji. Čovek je krenuo hitno da juri novac i svi se nešto natežu i nećkaju i oni koji imaju daju relativno mali novac iako se traži samo na zajam a ne na poklon. U jednom trenutku jedan kolegin drugar koji ima auto plac mu ponudi da izabere neki auto sa placa od 5-7 hiljada, da ga proda pa da mu vrati keš kad sve završi. U tome se pojavljujem ja i neplanirano kupujem auto da bi pomogao čoveku a da opet sebe nekako osiguram, jer su relativno velike pare u pitanju. Pritom nisam ni u snu plairao taj novac da dam za auto ali eto. Od gomile krševa sam izabrao ovaj jer je bio najmlađi a i učinilo mi se da je dobar. Samo još da mu rešimo ABS centralu.
Sutra u toku dana će momci koji rade elektroniku javiti da li su uspeli da srede. Pin nije problem ali hoće da provere da nije još nešto riknulo. Uglavnom ako to uspeju da reše onda sam dobro prošao, ako ne onda mi ne preostaje ništa drugo nego da jurim polovan deo.
Comment
-
-
-
Pre neki dan po onim vrućinama provalim da mi ne radi klimaOdem do majstora i ustanovimo da je probušen hladnjak klime, malecna rupica ali dovoljna da posle nekog vremena sav freon iscuri. Najverovatnije je kamenčić pogodio hladnjak i probušio ga. Sledeće nedelje idemo opet kod majstora da skine hladnjak pa da vidimo može li se zakrpiti ili mora novi
Comment
-
-
jesi uzeo vaucer?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Propo fazon na temu " Ostajte ovde sunce tudjeg neba neće vas grejati... blablabla.."
Dele se vaučeri od 6000 iljada dinara za domaći turizam.... Sad možeš tražiti refundaciju
Comment
-
-
Zamenjen hladnjak, stavljen neki holandski od 14 tisuća i sad ladi ko zamrzivač
Od kada sam stavio auto na oglase dobijam razne ponude, Audi A2 1.4 TDI, BMW 530d, Mercedes Sprinter, Mercedes A150, Citroen C4 I kao i najnovija varijanta Škoda Roomster 1.2 sa plinom
Juče me zovu iz KIA auto salona i pitaju me da dođem kod njih da procene moj auto jer ih zanim da ga otkupe. Odem ja tamo, popijem sokić dok sam čekao i nakon 20-ak minuta mi vrate ključ i kažu mi da će mi se javiti u toku dana. Krenem kući i na auto putu provalim da nisu zatvorili haubu kako trebaJbm ti majstore, došlo mi je da se vratim i svašta da im kažem. Kasnije su me zaista zvali i ponudili celih 5800€ ili da zamenim za neko vozilo sa njihovog placa u kom slučaju bi oni korigovali cenu tog vozila. BTW cene su im prenaduvane i kad bi korigovali jedno 2000€ onda bi mogli da pričamo
Ja sam očekivao da će ipak biti malo realniji i da će im zarada od 500-600€ biti ok ali pošto oni hoće da zarade 2000€ po autu ondaK ćemo sutra malo da pravimo dogovor
Comment
-
Comment