Fotoaparat me nešto zezao pa dok sam se nakanio da ga odnesem na servis pa je tamo bio 10-ak dana...Nadam se u subotu da ću uspeti da se organizujem da operem auto i da napravim koju fotku na nekom lepom mestu
Prethodnih par dana se dešava da se na prvom paljenju motor malo nakašlje pa čak hoće i da se ugasi, na drugi okret ključa pali bez problema i radi normalno na oba goriva. Stoga reših da proverim svećice:
Na prvom i drugom cilindru Champion trokrake svećice, u dobrom stanju:
Na trećem i četvrtom isto Champion ali sa jednim krakom i obe malo masne, a vidi se i bez skidanja svećica da se tu nešto dešava sa uljem:
Pretpostavljam da je dihtung dekle popustio pa slinavi po svećkama. Može li nešto drugo da bude u pitanju?
BTW proveravao sam samo velike svećice jerbo nisam kupio odgovarajući duboki 14 ključ, zapravo kupio sam ga prošle subote ali se ispostavilo da nije šestougaoni nego neki zvezdasti, kao obrnuti torex.
Plan je da zamenim dihtung dekle (ako je to u pitanju) i svih 8 svećica, koje sam već naručio sa ebay-a gde su 50% jeftinije nego ovde kod nas
Kroz navoj nije prošlo ulje tako da ostaje jedino zaptivač dekle. Kad ga zamenihš obavezno ga ulepi sa nekom diht masom...
Svećice je neko baš štedeo kad je stavio različite...
Svećice su prilično skupe za taj motor, ja sam ih poručio preko e-bay-a i koštaće me sa isporukom oko 110€. Ovde sam našao najjeftinije 2400 dinara po komadu, što mu dođe oko 160€.
Nisam razumeo pitanje. Ako me pitaš da li ima TNG, da ima neki Lesho. Auto normalno radi i ide samo je paljenje problematično.
Pa sveca mu imali smo twinspark, znam da su skupe
Da to sam pitao ima li ugradjen gas...
Ugasi taj Leš (plin) na dva dana pa vidi kako se ponaša auto na paljenju.
Comment