Prekjuče sam sipao na ****om Eko petrolu 20-ak litara benzina i danas se upali check engine i ne gasi se. Auto normalno pali, radi i ide. Da li da probam da sipam još 20 litara benzina na nekom NIS-u ili MOL-u i da dodam aditiv ili da idem kod majstora da ugasi check engine?
Fiat Punto mk2 Rosso
Collapse
X
-
jedino ako su ti usuli dizel ili tecnost za stakla umesto benzina. Vidi ti na nekoj dijagnostici sta kaze.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostPrekjuče sam sipao na ****om Eko petrolu 20-ak litara benzina i danas se upali check engine i ne gasi se. Auto normalno pali, radi i ide. Da li da probam da sipam još 20 litara benzina na nekom NIS-u ili MOL-u i da dodam aditiv ili da idem kod majstora da ugasi check engine?I DONT NEED SEX
goverment fucks me every day!
Comment
-
-
ma ne verujem da je od goriva (mozda jeste) , to je neka greska koja se upali,pa ce sama da se ugasi posle nekoliko dana,pa ce opet i tako. verovatno neka lambda sonda(njen grejac ) ili tako nesto. pitaj starog vlasnika,verovatno se i njemu palilo.<br>uglavnom ,iscitaj gresku,obrisi.pa kad se opet upali znas sta je.<br><br>PS: tako mene zeza grejac lmbda sonde 2 . nikakve probleme sa paljenjem,voznjom i potrosnjom nemam. par dana sija,par dana jok. moram to da sredim sad pred prodaju auta. nemogu tako da ga prodajem.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
A sto ne kupis ``dijagnostiku``, pa se sam igras.
Kupis ELM sa dva-tri dodatka za jedno 30-40 evra i citas i motor, abs, airbag.....a mozes i na drugim kolima.
Ne mozes mnogo da uradis njime, ali sto da svaki cas trcis kod majstora da ti kaze koja je greska, itd.
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostSipao na Lukoilu za 1000 dindzi nwki njihov benzin sa aditivima, provozao se do Pazove i nazad i ugasila se lampica.
Salu na stranu, imao sam takav Punto pa ga prosledio zbog sigurnosti u saobracaju, kapiram da po gradu zavrsava 99% voznji ali van grada mi je bio katastrofa!Last edited by erdeljan; 01.02.2016, 05:08.
Comment
-
-
Originally posted by Hermes View PostA sto ne kupis ``dijagnostiku``, pa se sam igras.
Kupis ELM sa dva-tri dodatka za jedno 30-40 evra i citas i motor, abs, airbag.....a mozes i na drugim kolima.
Ne mozes mnogo da uradis njime, ali sto da svaki cas trcis kod majstora da ti kaze koja je greska, itd.
Volem da čačkam oko auta, da menjam svećice, ulje, da popravljam ponešto ali ne volem da čačkam oko dijagnostike
@erdeljan
Sve je tačno što kažeš ali ovaj auto je i pravljen da bude jeftin i da završava posao po gradu
Comment
-
-
-
Danas sam konačno uspeo da odem kod majstora da pogleda auto. Prethodnih dana sam primetio da se čuje nekakv hučeći zvuk iz zadnjeg dela u trenutcima kada se vozi onako po gradski, kreni-stani i da isti zvuk nestane kad pipnem pedalu kočnice a i na brzinama preko 60 km/h. Usput i ručna slabije drži pa reko ajde sve to da proverimo.
Ispostavilo se da je prethodni majstor ugradio paknove naopako, odnosno da je leve stavio na desnu stranu i obrnuto pa su bili nekako nategnuti da stoje ali su bili malo ukrivo pa su se nejednako trošili i nisu mogli da se odvoje kad pustim kočnicu pa je to najverovatnije bilo uzrok hučanja.
Skinuti stari paknovi i odmah stavljeni novi. Ruke plus delovi 5000 dinara.
Usput pregledan automobil i nema nijedne zamerke. Odozdo je suv kao barut, nema kapi ulja.
Nešto kasnije auto opran detaljno i ručno ispoliran:
Comment
-
Comment