Fiat Punto mk2 Rosso
Collapse
X
-
Kanda si se malo zatrcao sa ovim... vidi ovog http://www.polovniautomobili.com/put...punto-sportingdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
nesto ne volim hdr kola.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Zar je bitno kod malog auta kolko vrata ima. Kofa pa kofa samo sto je ovaj mazen, pazen i zna se ciji je. nije oem sporting vec samo look. Masina je obicna 1.4. auto je mnogo lep uzivo.
Nikad mi nece biti jasna ta prica sa insistiranjem na vratima pozadi. Ono, decu vozis za sta je 3v mozda jos bolji a sto se sedenja napred tice, nikad nisam lupao glavu oko toga jer ja ne ustajem da bi neko seo pozadi a i kad sedi to su kao sto rekoh uglavnom deca a ne konji. Imao sam 5 automobila u hatch varijanti sa 3v i nikad briga, nikad stres. Auto kupujem zato sto mi je lep i svidja mi se a ne zato da bi nekom bio komotan ili udoban pozadi. Deci jeste sigurno jer njih mos i na dasku da metes dok su mali a dal ce tasta, surnjaja i snaja da se ljute sto nemaju svoja vrata, "za to me pa zabole patka" sto rece ona baba na yt. [emoji5]deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
jesi ocitao gresku,jel ti se ne pali lampica vise?
ja sam danas promenio lambdu 2 , (10 e polovna ) proverio staru unimerom,stvarno joj nije radio grejac sonde ( treba da pokoazuje oko 10 Om-a),obrisao gresku sa ELM327 bT (placen 3 evra sa aliexspressa ) ali radi poso'Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Nije se više palila lampica.
Elem danas stigli sa malog putešestvija po Srbiji, puntiša prešao oko 520 km bez problema. Po autoputu ide 150 uzbrdo sa nas troje i punim gepekom i može još, ja zadovoljan.
Ponašanje na autoputu korektno, jedino što je u ponedeljak kad smo išli dole duvao jak vetar u naletima pa oće da zanese prednji kraj ako vozim tu oko 120 pa sam išao 110. U povratku kao što rekoh uglavnom 120-130 sa izletima do 150 km/h.
Put do Lepterije:
Od kada je auto kod mene nivo ulja nije mrdnuo sa maksimuma, sutra ujutru ću da proverim nakon malo vožnje po autoputu da li je potrošio nešto.
Comment
-
-
Ja u mog sipam 20k i za sada nemam problema. Potrošnja varira, kod neke zamene ne potroši ništa a nekad do pola šipke. Sve zavisi o načina vožnje. Npr, potroši mi leti kada idem na more i kada ga ne puštam ispod 120 kmh i tako 400-500 km. U normalnim uslovima nema potrošnje, bar nisam zapazio da potroši toliko da mora da se doliva između zamene.
Comment
-
-
Selenia 20k je kvalitetno ulje i ako je original onda nema šanse da ga taj motor mnogo troši, sem ako nije ispustio dušuPređeno je oko 6000 km od malog servisa i za sada kod puntiše nije mrdnulo ulje.
Dosadile mi ove zimske gume pa sam odlučio da turim letnje:
Drugi auto skroz:
Zimulje otišle na kupanje pa u garažu:
A ovo dobih od komšije na poklon:
Comment
-
Comment