Originally posted by slobodank
View Post
Fiat Punto mk2 Rosso
Collapse
X
-
meni vise zavisi kad je menjano, posle 7000km pocinje da ga trosi (menjam na 10000km,polusintetika 10w-40 ) ,a od autoputa i brzine,nema veze.odem do grcke i nazad,ako je sveze ulje,ne potrosi ni malo. od zamene do zamene dolijem pola litra.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by Hermes View PostA sto ne kupis ``dijagnostiku``, pa se sam igras.
Kupis ELM sa dva-tri dodatka za jedno 30-40 evra i citas i motor, abs, airbag.....a mozes i na drugim kolima.
Ne mozes mnogo da uradis njime, ali sto da svaki cas trcis kod majstora da ti kaze koja je greska, itd.
Da li je ELM 327 odgovarajuća sprava za ovaj auto i da li mi treba još nešto?
Ovaj na primer:
Comment
-
-
grejac lambda sonde moze da se proveri i unimerom, i on je deo lambda sonde ,ne postoji nacin da se posebno menja.
sto se tice dijagnostike " kolko para tolko muzike " , prednost ovog malog ELM327 je sto je jeftin,ubacis ga u kola u kasetu, iako ti zatreba tu je. sa bilo kojim android telefonom ocitas greske ( ne sve , samo motorne koliko ja znam ) . ja sam pomocu njega locirao i popravio bobinu ,senzor radilice, i sad skoro lambda sondu dva.
i mozes pomocu naega da pratis,rad lambde preko grafikona,ovtvaranje dizni i jos mnogo sta. uglavnom ono sto moze da te ostavi na putu.ili da izazove ozbiljan problem.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
ako ga ne mrzi da ceka 30 dana ko ja , ali mi kinezi uz njega poslali i mini CD i na njemu pored ostalog softvera i Torque PRO.
ps : ovaj sto ti je preporucio @Hermes je bolji , pa ti oduci . ima i bolje http://www.aliexpress.com/item/New-v...8.4.111.9KEBb7Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Comment