Nice, samo sačuvaj taj originalni, možda ti nekad padne na pamet da vratiš na fabriku.
Audi TT 1.8T Mali plavi :)
Collapse
X
-
Da malo probudim temu.
Na autu se radilo stalno po malo. Dakle u medjuvremenu mališa je malo osvežen, dobio je svecice NGK PFR6Q V-line i očišćen mu je protokomer. Očekujem mirniji rad i lepšu potrošnju. Poručen je pipercross filter vazduha, o tome više kasnije, prednji spliter i ekstenzija spojlera.
Felne su upravo došle sa poliranja i nabačene su nove letnje gume. O izgledu felni neću puno pričati okačiću jednu sliku da vam zagolicam maštu, a ostatak kačim za 2-3 dana kada budu ugradjeni distanceri. Ipak sam se odlucio za blesaviju varijantu, 20mm napred 25mm pozadi.
E da umalo da zaboravim, iskoristio sam slobodno vreme i sredio kocione celjusti, sada konacno sijaju.
Tadaaaa
Comment
-
-
Jeste, Sava, ali nisam ih ja kupio, dobio sam nove gume uz auto. Iskreno ja Savu nikada ne bih uzeo, no sta je tu je. Gume zu kupljene pre pola god i tek sad montirane pa je greota resiti ih se.Mislim da su cene oko 8500-9000 u toj dimen.
e sad sto se guma tice meni je favorit vec godinama Nankang. Jako jako povoljna a opet bruka lepljiva guma. Ja sam
vozio 2 seta njih na proslim kolima i cinjenica je da se brze trose ali dok se ne potrose drze fenomenalno.
Pored Nankanga, favorizujem i Potenze i Toyo, no to je sasvim neka druga cenovna klasa.
Moja preporuka je da pogledas cene Nankanga u Bosni.
Comment
-
-
E kao sto sam obecao slike.
Stavljeni distanceri napred 20mm pozadi 25mm. Nigde ne kaci, strci 2-3mm ali mnogo lepo stoji. Ovih dana ce auto ici jos 1-1.5cm dole i onda ce to biti prava prica.
Pokusao sma da ga opteretim i def nema kacenja.
Ajde sad dosta price.
Sutra kacim jos slika da vidite kako zapravo felne izgledaju.
Comment
-
-
Posle mnogo trazenja, prekopao net, sve domace uvoznike, porsche adu, sve sve na kraju sam uspeo naci sasvim slucajno u Porsche Novi Sad.
i to za svega 5500din. U pitanju je originalan Seat Leon CupraR spliter sifre 1ML 805 903
prilicno lepo pasuje na vecinu wagena.
Comment
-
Comment