Pretražih u poslednjih mesec dana Beograd i okolinu da nađem auto za suprugu. Da je dobar al´da nije skup
Skrpili smo neke evrove i dogovorili se da probamo da nađemo neki mali gradski auto za te pare pa smo gledali svašta, od Opel Agile i Corse C, preko Seicenta i Punta da bi na kraju došli do Lancie Y. Elem auto je pronađen u Ostružnici, uvezen iz Italije i juče svečano registrovan na gospođu
Godište 2001., motor 1.2 8v 60ks, ima klimu i pali na pola ključa
Kilometraža je šatro 109000, mada sam na poklopcu filtera vazduha našao natpis da je isti menjan na 109000 a sinoć kad sam otvorio poklopac i izvadio filter vidim da je baš prljav, pa bih rekao da je km bar za 30-40000 vraćena. Enterijer je baš lepo očuvan i čini mi se da nema mnogo tragova korišćenja.
Iskoristio sam priliku pa sam odma naprskao carbon cleanerom leptir gasa i malo ga očistio.
Od ulaganja ima da se zameni ulje i svi filteri, antifriz, termostat, svećice, reostat ventilatora kabine i kablovi koji su matori i ispucali pa ću gledati da ih što pre zamenim. Reostat ventilatora naručujem danas, termostat takođe a sve ostalo je već kupljeno. Zamenio sam mu i metlice brisača odma sinoćke.
Dobiće i sve 4 nove gume ovih dana i nadam se da mu je za sada to to. Za koji mesec kada skupimo još koju kintu odradićemo mu i veliki servis i ima gospođa samo da tera
Za sada samo ova slika, sinoć sam u garažu otišao bez telefona i mrzelo me da se vraćam u kuću ali ovih dana kad uhvatim vremena slikaću sve što radim.

Iskoristio sam priliku pa sam odma naprskao carbon cleanerom leptir gasa i malo ga očistio.
Od ulaganja ima da se zameni ulje i svi filteri, antifriz, termostat, svećice, reostat ventilatora kabine i kablovi koji su matori i ispucali pa ću gledati da ih što pre zamenim. Reostat ventilatora naručujem danas, termostat takođe a sve ostalo je već kupljeno. Zamenio sam mu i metlice brisača odma sinoćke.
Dobiće i sve 4 nove gume ovih dana i nadam se da mu je za sada to to. Za koji mesec kada skupimo još koju kintu odradićemo mu i veliki servis i ima gospođa samo da tera

Za sada samo ova slika, sinoć sam u garažu otišao bez telefona i mrzelo me da se vraćam u kuću ali ovih dana kad uhvatim vremena slikaću sve što radim.

Comment