Nije loše. Što se tiče tih "quick detailera" potrebno je 3 do 4 aplikacije da se površina "zasiti" i onda je veoma lako održavanje, samo minimalna količina posle pranja i voda leti. Kada budeš naneo još jednom već će biti drastična razlika. Ja perem auto 2 puta mesečno i svaki puta nanesem, voda klizi kao da imam keramiku.
Savet , quick detaileri funkcionišu kao "sealant" i ako naneseš ispod klasični vosak koji traje par meseci, računaj da će ti uz redovno nanošenje qd i pravilno pranje vosak trajati 6 meseci najmanje.
To je verovatno do crne boje a i do proizvoda. Evo moj napolju, trenutno je suv ali kisne poslednjih par dana. Svetlija je boja pa se tako nešto manje vidi, moj se jako brzo osusi, jedino ostanu kapljice na krovu ali nemam nekih fleka (ili se zbog boje manje vide, fotografisacu kada se osuši).
Zavisi gde živiš.. NS je jedno veliko usrano gradilište, ako opereš uveče auto sutra ujutro je kao da ga nisi prao, za par dana ima materijala bar za jednu šupu da se napravi... Odatle fleke...
Comment