Bogami je to bilo lepo zezanje. svaka čast.
Opel Astra G 1.6 16v karavan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hvala momci. U sustini, instalacija je poprilicno jednostavna. No, ja sam zeleo da zice idu kroz fabricke buzire i budu povezane po fabrickoj "semi" da tako kazem. Najvise vremena oduzelo je pakovanje samih zica i njihovo vezivanje na odg kontakte jer je skucen prostor a ja 193 i 118 kg...
Uglavnom, dodato je leziste za osigurac u tabli koji nisam imao. Zice sprovedene fabrika. Sve funkcionise kad da su fabricki ugradjene - ja zadovoljan.
Comment
-
-
Auto preuzet. Karter je ociscen i prava je stvar jer je u njemu bilo poprilicno mulja. Posao skidanje/vracanje realno - 15 min.
Za korpu i lamelu gre'ota sto su zamenjeni...evo slika pa procenite sami
I evo ga glavni i odgovorni
Ali ono sto meni nikako nije jasno...neko stavi sasch set i stavi kineski no name hidro druk od 10e.
Uglavnom, ulja pumpa - ociscena. Karter - ociscen. Novo ulje, nov filter ulja. Novo kociono ulje. Nova korpa, lamela, druk...kvacilo kao oblak. Cak sam istripovao da auto bolje i poteze
Sutra sedista napolje, ciscenje i sprovodjenje instalacije za grejanje sedista, naravno sve fabrikaLast edited by shommy_kg; 01.02.2021, 22:40.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Idemo dalje...krenulo se sa ubacivanjem instalacije za bord.
Ako nekada naleti cid - naleti. Ako ne, zavrsice posao i mid. Bitne su mi informacije o potrosnji, trenutna te prosecna, domet sa kolicinom goriva u rezervoaru, pa ce i mid (za sada) biti ok
(Cid - veliki bord u boji, dosta redak u Astri G. Mid - rodjeni brat cid-a, blago ometen u razvoju, iste funkcije ali klasican "tetris" ekran)
Comment
-
-
E sad...pozitivna strana - sve radi i sve funkcionise bas kako treba. Negativna - vidi se na slikama. MID mi je poslat bez placanja jer momak nije mogao da garantuje ispravnost. Dogovorili smo se na 1.000 rsd.
Kontaktirao sam servis Koya u Beogradu koji je nekada radio reparaciju. Sutra ocekujem odgovor. Ako imaju delova - repariracu ga. Ali nakon toga ostaje jer - nije isplativa popravka nikako. Ali ja bolujem od toga da sve bude ispravno i zato cu ga (nadam se) popraviti.
Comment
-
-
Instalirane prskalice farova. Nekome mozda ruzne i suvisne, a meni bas drag detalj na ovom autu. Usput je zamenjena sina branika (cim sam uzeo auto, kljucnuo me lik kukom na parkingu pa branik nije stajao bas najsjanije). Sina je dosla sa fabrickim stiroporima ispod farova (drze branik u liniji ispod farova) koje ja takodje nisam imao pa je sada i branik perfektno u liniji svuda.
Prskalice rade samo kada su upaljenje maglenke i mnooogo je bolja opcija od fabrickog resenja (da rade kada su upaljene pozicije/svetla).
Dodao sam i one plastike koje idu u tepih i sprecavaju vozacevu patosnicu da mrda - i sa tom sitnicom sam bas prezadovoljan jer nema vise konstantnog namestanja patosnice.
I tako. Dozivela je Astra jednu finu transformaciju od novembra do sada. Voleo bih da ugradim diskove pozadi. Fabricke parking senzore. I cid. To je kao neki plan za buducnost. Pa cemo videti.
Comment
-
Comment