Moja vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Al' bi zato Mustanga mogao jaaaako lepo da provozash...

Oba auta su ti xtra, samo shto truck-ove ne volim neshta narochito, iz chisto praktichnih razloga. I sam si napomenuo da ih je teshko koristiti po BG, a po manjim gradovima da i ne pricham...

Ali zato Mustang...

Great ride
    http://www.bmw.tv

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Kad bi birao koji od 2 auta sto imam bi radije imao - odgovor bi pao na F-150. Mustang je zabavan za voziti jer je mocan, ima zadnju vucu, manualni menjac i stvarno ga je uzivanje voziti. Ali koristi od njega nema. Mal je (nazad dvoje odraslih ljudi ne mogu da stanu), zimi je katastrofalan (zadnja vuca), trosi puno ... Ali mi je i dalje vozilo za svakodnevnu voznju jer je sa njim dosta lakse naci parking u centru grada.
      F-150, sa druge strane, je velik, tezak, spor, dosadan za gradsku voznju i nemoguce naci parking za njega u centru grada. Uzivanje ga je voziti jedino off-road i po snegu jer ima 4x4. ALI zato ima mesta unutra za 7 odraslih osoba (licno sam vozio nas 7 u njemu), prikolica je velika i poprilicno puno se moze voziti u njoj (oko 1,600 pounda), vuca je super (oko 7,200 pounda) sto mi je jako vazno jer imam u planu kupovinu camca u buducnosti, za zimu je super jer ima 4x4.

Tako da oba vozila imaju svoje mane i vrline. Sigurno nikad nebi uzeo pickupa za svakodnevnu voznju, ali isto tako nikad nebi vozio malo auto a da pritom nemam 4x4 pickupa u garazi za zimu i za vucu.

Comment

• Dutchman
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 741
        • Vracar centar sveta

Problem je Uvesti starije od tri godine i zbog parkinga bih uzeo manji Pickup po mogucstvu 4x4 ... bio je u gradu stari f350 sa duplim tochkovima pozadi... zakon

Potroshnja i nije velika meni GMC 5.7 troshi 22 u gradu .. to nije problem vishe me jebucka registracija.... koja je soma dolara a za pick up kao teretno je 100-200eura
        Prevelika slika u potpisu!

Comment

• RS-6
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2005
          • 581
          • Montenegro-Bar
          • 2x AR I BMW 330XI

Nemam rijeci za auta svaka cast.
          Pozdrav.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment