Pa cocoloco automobilce ti je bas lepo....kolko moze da razvije?
Znaci ful k...c prsti ljabu!Extra je dobar a tek zvuk .... brrrrrr
Jel jel to znaci da ne skidas automatica?
Brabus>
Izvadio sam odmah taj MP3 posto nisam video veci krsh u zivotu a i svetli odvratno plavo...Upala je Alpina tako da je sad u kolima mnogo dobar zvuk ali kao sto kazes slabo ga slusam vise volim da slusam onu ergelu kad potrci
Overspeed>
Na avataru je slika od e36 koji ima ugradjene "angel eyes" i bad look haubu. Extra izgleda!!!
206>
Naravno da mogu i kolica i bazuka
Jos uvek se ne skidam sa automatika i ako sam dobio manuelni menjac. Mnooogo mi se svidja a i extra radi skoro kao sto bi i ja menjao brzine!!!
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Na avataru je slika od e36 koji ima ugradjene "angel eyes" i bad look haubu. Extra izgleda!!!
@ 24v:
Prepoznao sam da je E36 u pitanju, samo nisam znao da li je ovaj tvoj ili... Trebale su mi info oko ugradnje Angel eyes na E36 "legnu" fenomenalno, a josh bad look hauba, ili bar "obrvice" ihhhh...
Ja sam postavio kod mene LED rings (znachi ne kompletne angel eyes farove, koshtaju okrutno mnogo ), ali zbog "struchnosti" budale kojoj sam poverio posao su se "odlepili". Upotrebila stoka neki fush lepak koji nije bio "heat resistent". Nabavio sam acrylic silicon glue kojim nameravam da ponovim ugradnju, ali ce ovaj put prstenovi tamo i ostati "for good"
Lep,lep...imam i ja isti samo sto je 318 i crne boje tako da
jel si ga uvezao sam ili si uzeo vec registrovanog zanima me godiste cena svega posto sam ja isto tako uradio samo sto su moje table cetinja pa da uporedimo.
BTW jel si prednje zmigavce sam promenio(posto su verovatno bili oni zuti sa ranijih modela) to sam ja hteo da uradim pa sam odustao jel sam znao da ce strcati novi migavci u odnosu na stare farove..
Comment