Opruge koje si mi poslao su uze nego ove sto su na mojim kolima...ali mislim da zavisi od godista...Koje je godiste tvoj M3?
M3 je 95 to je on 'starija' tipa sa 3.0 motorom,ali nema veze sto su uze opet bi trebale pasovat ovde su ih stavljali masovno
jedino ako je mozda drugaci taj tvoj od amera malo
Zar niste culi da se kola za americko trziste cesto dosta azlikuju od onih za evrospko (narocito sto se donjeg postroja tice). Npr focus 2.0 evropski i americki - motor i lelktronika su totalno razliciti. A M verzije BMW-a za Americko trziste se proizvode u Americi. Vozio sam se u M5 za americko trziste i lik mi se zalio kako delovi ne pasuju nego dosta toga mora da naruci iz Amerike ili da gleda na kom BMW-obvom modelu je deo kao njegov. I spolja se malo razlikuju Evropljanin i Amer (M5).
Sta ste na kraju resili sa oprugama?
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Pa 'cuo' sam da se razlikuju zato sto 1)zivim u americi 2)imam M3 i sa evropskom i sa americkom masinom,M-bmw-ovi se proizvode svi u nemackoj pa se onda uvoze u ostale zemlje (USA,Japan,Engleska...).
A M5-etice se razlikuju posto su morale bit prilagodjene americkim standardima(plasticna svetla,malo manje ks radi izduvni gasova,branici drugaci i jos par stvari)ali ja mislim da licno na M5-etici je masina ista i u evropi i ovde samo sto su stavili malo drugaciju elektroniku i auspuh da bi moglo proc emisn test.Ali nisam 100% siguran
Comment